• 瀏覽: 10,425
  • 回覆: 71
+2
引用:
原帖由 hospitalhead1 於 2022-8-4 09:08 發表
邊個KOL食意粉我屌佢台獨先
又係睇標題唔睇內文
係打臉呢啲文案嘅問題,唔係食意粉
而且條女唔洗洗白喇,寫嘢語意不清
文盲級語言能力問題
曱甴特徵

台灣藝人要賺人仔先扮支持統一,大陸人唔好上當啦。

台網軍又扮內地人攪分化!
香討見唔少,不過港人一睇就知係狗奴網軍!

引用:
原帖由 佑..左..佑 於 2022-8-4 09:26 發表

比人話佢梗係刪啦,唔係以後點搵錢,錢緊要定立埸緊要
咁嘅手joke你唔係仲撐下話?
人地一下就割喇
你唔會死都唔割下話?

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-4 09:44 發表

又係睇標題唔睇內文
文盲級語言能力問題
曱甴特徵
佩洛西係有意大利血統呀。睇真啲啦

意粉就唔覺有大問題,唔講都唔知佢意大利裔,但果張「很陶醉在那邊省省省,原來被錄影存證我的蠢」 就真係有點怪了,佢的文字都寫得有點混亂,唔怪得比大陸人捉住來吊

無論藍綠紅黃乜嘢色都一樣良莠不齊

引用:
原帖由 貴姓黃生 於 2022-8-4 08:36 發表

美國眾議院院長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作佩羅西、裴洛西或波洛西)昨晚(2日)乘坐C-40C專機(呼號SPAR19 ...
佢哋本來就係支持台獨

同香港果班所謂才女一樣 LEVEL

哈哈對演員就咁大聲
哈哈哈

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-4 09:44 發表

又係睇標題唔睇內文
文盲級語言能力問題
曱甴特徵
不過佢都唔係第一次啦, 被人捉到好幾次喇, 只係佢啲粉絲幫佢洗白啫
但講開又講, 其實咪同香港啲偽人差唔多,
基本上會陰陽怪氣或者唔敢表明立場嗰啲, 基本都係黃綠嚟o架啦

無聊

引用:
原帖由 佑..左..佑 於 2022-8-4 09:25 發表

唔係呀,今次係講內地網民喎
你只要睇得多,好容易分台灣網軍定大陸網民。台灣網軍其實好低能,只係打簡體就話自己係大陸,連文法都唔改下。

引用:
原帖由 佑..左..佑 於 2022-8-4 09:25 發表

唔係呀,今次係講內地網民喎
內地網民真係內地網民咩
1450蛙蛙偽網軍咁出名你居然唔知

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2022-8-4 10:22 發表

內地網民真係內地網民咩
1450蛙蛙偽網軍咁出名你居然唔知
如果係咁既講法,咁呢家野真係無得講

但幾時既內地網民先係真既內地網民?

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-4 09:45 發表

咁嘅手joke你唔係仲撐下話?
人地一下就割喇
你唔會死都唔割下話?
錢銀在上仲講手足?
D藝人唔係傻架😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]