• 瀏覽: 2,324
  • 回覆: 12
美國眾議長佩洛西竄訪台灣,引爆台海局勢的炸彈。

呆島沒了大陸的天然砂,就等於直接製裁了而且是很嚴厲的製裁了呆島所謂“護國神山”的台積電。反制剛開始:突進9海裡、圍島戰訓;組合拳出擊、窮困弱台

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/11111754-禁出口天然砂-禁入口柑橘白帶魚-受制裁台企大陸子

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 carsely 於 2022-8-3 13:00 發表
成日對全球講台灣系我女人,咪撩佢,撩就打柒你,點知人地登堂入室上完床、射完精都只係強烈譴責丶堅決反對⋯⋯哈哈
一半一半。依家咁係圍住你只西,唔比你出去比人x咯。。

怒火亂燒🔥 

引用:
原帖由 carsely 於 2022-8-3 13:00 發表
成日對全球講台灣系我女人,咪撩佢,撩就打柒你,點知人地登堂入室上完床、射完精都只係強烈譴責丶堅決反對⋯⋯哈哈
餓台政策唔好咩一個老女人令中國越踩越埋連條咩線都無埋圍台軍演…窮台就令政權倒睇下斯里蘭卡不廢一兵一卒收台灣

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-8-3 13:05 發表
怒火亂燒🔥 
你以為啫2019年班儍仔都以為奈佢哋唔何…終於咪納咗國安法同班儍仔係監倉

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-8-3 13:07 發表

你以為啫2019年班儍仔都以為奈佢哋唔何…終於咪納咗國安法同班儍仔係監倉
你又以為啫⋯負責全局處理黑暴的大將軍~變成了監等
你同是儍仔,到依家還未明

唔驚wo, 蔡妹個超級very important people 貴賓仲係台灣免費免費住緊, 拿拿臨同西姨講叫佢地美國幫手食晒佢law, 西姨緊有心萬里飛來仲冒住冚國旗危險都要見你一面, 西姨甘錫你一定唔托你手踭既

慢慢玩死台灣

阿爺對台灣大規模的經濟制裁,務求餓死台灣,菜菜子政府有本事就搵老尾幫拖,到時老尾又當佢哋是condom

塔綠班為🐸島民衆取得三晚 解放軍實蛋煙花會演 台中 桃園 台北 花蓮 台東 高雄 夜空哄哄星火 沿海居民有眼福😁

其實咁真係on9,間接傷害國民企業,直接解放台灣好過啦。

引用:
原帖由 2282008 於 2022-8-3 13:58 發表
塔綠班為🐸島民衆取得三晚 解放軍實蛋煙花會演 台中 桃園 台北 花蓮 台東 高雄 夜空哄哄星火 沿海居民有眼福😁
乜野叫國民企業?波音?夠唔夠波音無大陸訂單傷??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]