• 瀏覽: 4,124
  • 回覆: 24
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯裴洛西、波洛西、佩羅西)周二(2日)深夜抵達台灣展開訪問,引發全球關注。據台灣官方最新發布的「外交

佩洛西訪台|上午10時與蔡英文公開會面 賴清德顧立雄等與會

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/799542/佩洛西nancy-pelosi訪台-上午公開晤蔡英文-賴清德顧立雄等與會

咀炮國有何回應先?

著住條底褲話自己好x 硬,點知阿婆一除,太監來

系時候接見群臣⋯⋯

引用:
原帖由 小李廣花榮01 於 2022-8-3 15:28 發表

台海中線消失, 島外範圍線消失埋, 以後可以辰時卯時圍住個島自由練兵, 除左多謝臭西姐真係冇咩回應. 依家就睇下背信棄義人渣國個連同政黨下屬都管唔掂嘅賴屎總統有咩補充喇
淨係老解識軍演?人家也可以超越所謂中線喎,雙贏

賴清德有冇煮燉香蕉,醬油香蕉,招呼主子。

引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-3 14:38 發表
咀炮國有何回應先?
代特朗普,吊你老帽。

引用:
原帖由 小李廣花榮01 於 2022-8-3 18:06 發表

人地係指?台胞? 你都幾幽默
都係個句軍演有鳩用咩,武統文統無樣掂

引用:
原帖由 kkyan_hk 於 2022-8-3 18:11 發表

代特朗普,吊你老帽。
抵你老母威,唔使帶頭盔

引用:
原帖由 67中國 於 2022-8-3 18:14 發表

都係個句軍演有鳩用咩,武統文統無樣掂
軍演有冇用 就視乎菜菜子點做🤫
如果台灣人民接受與環島軍演共存 其實都可以好安然無恙咁生活落去🤫
最多咪一個月有幾日冇飛機同船可以進出台島🤫
咪當菜菜子又有返M到嗰幾日囉🤫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]