• 瀏覽: 17,480
  • 回覆: 173
+5
牛奶開浠就醒喇👍打到9章同呀踩O……成班友擸埋蓆面錢🤑齊齊鬆人🚴‍♀️

西姐為左轉移視線,不惜以身犯險,仲有佢老公芯片內幕交易案

8月3日電 美國福克斯新聞網援引一份法庭文件報道稱,美國眾議院議長南希•佩洛西的丈夫保羅•佩洛西5月份因酒駕被捕期間,體內被檢測出有毒品。

文件顯示,被捕時他口齒不清,在警察詢問其身份證件時,他還出示了一張基金會卡,該基金會長期為當地警察及子女提供資金。

保羅•佩洛西5月28日晚間在加利福尼亞州酒後駕駛被捕。根據加州公路巡警此前披露的一份車禍報告,他當時駕駛一輛保時捷試圖穿過29號州際公路,與一輛北向行駛吉普車相撞。保羅•佩洛西隨後被指控與酒駕相關的兩項輕罪。在繳納了5000美元保釋金後,保羅•佩洛西於5月29日早間被釋放。

引用:
原帖由 jobhkf 於 2022-8-3 09:18 發表

怎樣零抗抵?

飛越中線,環島演習。算是突破的一步。

圍棋,不是和對方硬拼硬的。

配落西去台,換台灣東部海權。

我就覺得抵。
x2

我一直在香討都話,武統要等多幾年,等埋下一批055入役,就是合適時間

美國亦知,所以不斷逼中國開拖,咁美國就出師有名,趁中國海軍未夠強,一次擊垮老解

今次借勢完全控制台海,值得

我的觀點一直無變

經濟,交通,漁業 封鎖,

呆灣 即  呆

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-3 09:40 發表

阻佢,迫佢降菲律賓,再去機到台都起碼係好處理

但而家中國在西面戰機抗議,留東面通道美國直線發行去台灣!咁叫阻攔?

連公屋公屋看更叫停陌生人登記,那停一停動作都冇!
那是民航機。民航機入香港,都冇需國防部批。如果台灣拒絕就話,否則軍機攔截民航,有奌危險。

如果是美國戰機就話。

我始終認為,食台灣空權,海權交換配落西,有賺。

你話打佢落嚟,佢為了面子,咪更加犯險囉,大陸劇本係,暗裡叫你唔好嚟你唔聽,咁出口叫打你落嚟,即係叫你嚟呀,明未!?!你嚟咗,大陸就大條道理封島,搞制裁台灣,五眼想一個個嚟,到時台灣叫佢地唔好嚟,嚟咗又唔知要封幾多日

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-3 07:03 發表
美國聯邦眾議院議長佩洛西將於今(2日)晚抵台,據悉明天(3日)下午參訪景美人權文化園區,與六四學運人士吾爾開希、曾在大陸判刑的NGO工作者李明哲、前香港銅鑼灣書店老闆林榮基等人會面。

吾爾開希今天在臉書發文表示,「 我當然很高興她來了。我認為她的此行清楚地表明美國正在放棄長期的戰略模糊政策。也是美國對其中國和台灣的立場錯誤的糾正。」

...
雞蟲都見?

老西原來去睇睇被佢棄置在呆蛙的垃圾,完她最後心願,中方無謂上當!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-8-3 07:03 發表
美國聯邦眾議院議長佩洛西將於今(2日)晚抵台,據悉明天(3日)下午參訪景美人權文化園區,與六四學運人士吾爾開希、曾在大陸判刑的NGO工作者李明哲、前香港銅鑼灣書店老闆林榮基等人會面。

吾爾開希今天在臉書發文表示,「 我當然很高興她來了。我認為她的此行清楚地表明美國正在放棄長期的戰略模糊政策。也是美國對其中國和台灣的立場錯誤的糾正。」

...
呢啲咪中國人囉,由大到細都出賣國家民族,學人講尊嚴。人地美國就可以抬起頭做人喇,所以上面個個不擇手段搵錢為咩,就係為左移民美國攞綠卡。

呢班仆街喺度玩火,遲下就知死

引用:
原帖由 tvbdt 於 2022-8-3 10:03 發表

台灣已經係獨立主權國,你大陸咩反裂法係唔適用响人地國家之上。
美國,英國和你建交先吹啦。仲要等埋聯合國承認。

台灣領導要公開講“英文比中文好”。

呢d西奴,建國也只是美軍的慰安婦。

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-8-3 10:10 發表
呢班仆街喺度玩火,遲下就知死
恐防你激死先,人哋仲風流快活緊。

銅鑼灣書店果件,根本反中亂港,

唔爾希希,比人收買咗啦

垃圾

引用:
原帖由 jobhkf 於 2022-8-3 10:12 發表

美國,英國和你建交先吹啦。仲要等埋聯合國承認。

台灣領導要公開講“英文比中文好”。

呢d西奴,建國也只是美軍的慰安婦。
人地英美歐使節年年坐住軍機訪問已經俾咗個signal你大家係邦交關係,亦有國家代表駐台,聯合國唔係會員但唔代表佢無俾人承認係國家。所有野係唔需要講出口。

同基輔政要觀光團一樣,打下卡影下相,最後真開波就無人幫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]