• 瀏覽: 30,298
  • 回覆: 251
  • 追帖: 1
+8
美國眾議院議長佩洛西專機周二(2日)晚上降落台北松山機場,英國《金融時報》引述消息指,解放軍南部戰區各部隊進入高度戒備狀...

中國輸了!習帝在今年中共二十大連任無望!其動態清零政策將會人走茶涼!今年陸港免隔離通關有望!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220802/mobile/bkn-20220802211526377-0802_00822_001.html

中國真係紙老虎... 

次次都係咁. 屌那媽
做中國人抬唔起頭

講就天下無敵... 美狗大條道理入自己領土

引用:
原帖由 ah_wil 於 2022-8-2 23:06 發表
中國真係紙老虎... 

次次都係咁. 屌那媽
做中國人抬唔起頭

講就天下無敵... 美狗大條道理入自己領土
唔好做囉。十四億人唔欠你一個

又話擊落架飛機,無料到

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-8-2 23:07 發表
又話擊落架飛機,無料到
伴飛都無

我每次聽完胡總講都熱血沸騰 充滿希望
點解一次又一次令人失望
條紅線俾尾狗任意踐踏 

引用:
原帖由 z1022 於 2022-8-2 23:07 發表

中國人就係中國人,我仍然希望中國強大,但今次真心係咩面都無晒。阻唔到佢黎,之前就唔好扮強硬啦,習近平仲同拜登通電話,幫拜登做政治宣傳。一早話唔好理拜登嫁啦。

真係無面,大陸衰左比個女人,人民同全世界都看不起中共了!

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-8-2 23:05 發表
美國眾議院議長佩洛西專機周二(2日)晚上降落台北松山機場,英國《金融時報》引述消息指,解放軍南部戰區各部隊進入高度戒備狀...

中國輸了!習帝在今年中共二十大 ...
又未必輸,起碼隻悔鶴雞鬼鬼鼠鼠兜遠路被開解放軍去呆歪,果然係老雞

佩洛西漠視中國領土完整的訪台,予以強烈譴責,並深表憤慨。

引用:
原帖由 z1022 於 2022-8-2 23:07 發表

係得你面皮厚覺得無嘢
自己睇 Weibo WeiXin 小紅書 個個屌緊

人家絲毫無損,大搖大擺地進入台灣領土,除了堅決反對,強烈遣責,你還會做什麼?

中國人=笑話

說好的亮劍呢

明天口交部再強烈譴責下  最多飛機再飛下中線   搞惦!收工

鍵盤翻頁
左右