• 瀏覽: 12,223
  • 回覆: 110
+2
換轉普帝實開戰

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-8-2 23:33 發表

唔正式宣布去呆歪,又唔行正常航空路線,都叫明刀明槍
一定唔係,除非係

乜你無睇直播解放軍架35打個卡就走人

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-8-2 23:33 發表

唔正式宣布去呆歪,又唔行正常航空路線,都叫明刀明槍
一定唔係,除非係
美軍戰術你識條毛咩
早抖啦,你應該都預左老解無料到啦

引用:
原帖由 宇宙浪漫的核心 於 2022-8-2 23:41 發表
換轉普帝實開戰
咪開到依家膠咗囉;烏戰係咪結束啦??

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-2 22:55 發表

點解見過到中國大陸射過嚟嘅飛彈既???

點解見過到中國大陸射過嚟嘅飛彈???
你學好中文繁體字先至講啦,國際公民

開打就停唔倒㗎啦!
你哋係外星人咩?!

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2022-8-2 23:49 發表

點解見過到中國大陸射過嚟嘅飛彈???
你學好中文繁體字先至講啦,國際公民
好,打錯字,重新再打過!

點解仲見唔到中國大陸射過嚟既飛彈嘅??仲有仲有,講好嘅伴飛呢?

嗱,我打錯字可以再打過,但中國大陸就冇飛機可以再打過啦!

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-3 00:19 發表

點解仲見唔到中國大陸射過嚟既飛彈嘅??仲有仲有,講好嘅伴飛呢?

:smile_30 ...
點解要見到中國大陸射過嚟既飛彈呢? 你解釋吓比大家聽,欣賞你辯論能力

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-3 00:19 發表

:smile_30 ...
點解要見到中國大陸射過嚟既飛彈呢? 你解釋吓比大家聽,讓觀眾了解吓你既理解力,同常識見識
比大家欣賞你辯論能力,給你掌聲

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2022-8-3 00:22 發表

點解要見到中國大陸射過嚟既飛彈呢? 你解釋吓比大家聽,欣賞你辯論能力
唔係我話想見,係早兩日中國大陸班人話佩姨過嚟台灣,吹到行一行啫!點知真係得個吹字!

仲有伴飛呢?

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-8-3 00:28 發表

唔係我話想見,係早兩日中國大陸班人話佩姨過嚟台灣,吹到行一行啫!點知真係得個吹字!

仲有伴飛呢?

你聽返來既野點解質問我呢?

引用:

仲有伴飛呢?

你能post出証據我有講過射飛彈嗎?

引用:
原帖由 豆芽生 於 2022-8-2 22:59 發表

鄧小平喺度肯定射佢 唉
小平同志氣勢如虹,女王同小平同志傾完計都嚇到仆街

引用:

仲有伴飛呢?

你能post出証據我有講過伴飛嗎?

引用:

仲有伴飛呢?

你既然引用我留言,即係你質問我啦,質問我沒問題,不過拿出証據吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]