• 瀏覽: 28,135
  • 回覆: 163
+9
又打嘴砲.. . 勁失望
次次都係咁

引用:
原帖由 green2016 於 2022-8-2 19:42 發表
國務委員兼外長王毅指出,一個中國原則是不可逾越的紅線和底線。美國一些人在台灣問題上不斷挑戰中國主權,掏空一個中國政策,甚至蓄意在台海製造事端。中國人民對此絕不會接受,國際社會也對這種無端挑釁嗤之以鼻。 王毅出席上海合作組織外長會並訪問中亞後,接受記者採訪,就台灣問題闡明中方的嚴正立場。他強調,美方在...

正確無兩個中國的

引用:
原帖由 green2016 於 2022-8-2 19:42 發表
國務委員兼外長王毅指出,一個中國原則是不可逾越的紅線和底線。美國一些人在台灣問題上不斷挑戰中國主權,掏空一個中國政策,甚至蓄意在台海製造事端。中國人民對此絕不會接受,國際社會也對這種無端挑釁嗤之以鼻。 王毅出席上海合作組織外長會並訪問中亞後,接受記者採訪,就台灣問題闡明中方的嚴正立場。他強調,美方在...

我哋中國大國, 不屑同呢啲八婆國在自己家門口踫, 尾國都已經半死啦🤭🤭

真係好失望,次次都係得個講字,幾時先有吉士出兵?下下出口交部幫人降火就收皮,刁盡中國人既面

算撚把啦  餐餐得把口   

底比美國佬烚9我地  

現在不是外長說話的時候,是解放軍動手的時候。

引用:

支持開打

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 paoon 於 2022-8-2 19:47 發表

架機已經去到菲律賓上空
仲唔射東風
等咩
好失望
你真係唯恐天下不亂
如果隻機唔係去台灣點算

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-8-2 20:22 發表

你真係唯恐天下不亂
如果隻機唔係去台灣點算
唔好再自欺欺人
隻機已經通報左空管會降落台北

快D打我冇氣拉

阿爺可以做咩?

講到明十點降落
又話伴飛?

即係點?打未呢?唔夠膽打吹乜9?