• 瀏覽: 6,626
  • 回覆: 26
MIRROR紅館演唱會巨型LED熒幕墜下嚴重意外,文化體育及旅遊局局長楊潤雄表示已掌握負責的結構工程師身份,但未公布詳情。《香港01》發現,負責驗收

發佈日期:2022-08-02 03:15
新聞來源連結:MIRROR演唱會|首演前一日簽安全紙 驗收結構工程公司首開腔 | 香港01
評論:看來所謂的《安全報告書》並不那麼可靠。

- Gigabyte Desktop (Home)
- Macbook Pro M1 13" (Programming)
- ROG Strix Scar 17 (2022) G733ZX-LL093W (Gaming)
- Xiaomi 10T Pro (Personal)
- POCO X3 GT (Office)
聯和 以後唔洗做生意了; 政府釘佢牌吧!

之後有冇改動??

呢d公司無需太應真

麥佢唔知day one個場已經比人改動過咩?

HK專家食屎

鏡鴨出事, 大快人心.

簽左如果 再有改動既話就唔可以怪人

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-2 08:19 發表
鏡鴨出事, 大快人心.
唔識歌 又 唔識跳舞

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2022-8-2 09:54 發表

唔識歌 又 唔識跳舞
因為有啲低質歌迷, 鍾意聽啲亂叫走音歌, 咪有鏡鴨呢啲垃圾, 出嚟和應市場囉.

驚西咩個工程師!
淨係不停改野呢點,就好大機會打得甩啦!

好L多退休工程師,簽完名收錢

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-8-2 07:33 發表
聯和 以後唔洗做生意了; 政府釘佢牌吧!
改名咪又再做

驗收完你fing咗兩日都冇問題,你好難入個驗嘅數

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-8-2 09:42 發表

因為有啲低質歌迷, 鍾意聽啲亂叫走音歌, 咪有鏡鴨呢啲垃圾, 出嚟和應市場囉.
所有分實力派偶像派

見樣覯甚麼都得
理得佢歌舞掂不掂

大公司代言人
排練少質素差
玩埋其他花式更加差
索性演出平時舞蹈算

主題標籤 #楊潤雄
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]