• 瀏覽: 51,700
  • 回覆: 309
+13
引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-7-31 18:54 發表
中國,硬起來開戰吧。打個痛快,希望香港以停工停學停市配合國家
祖國如需要金錢支持,香港市市民一定全力配合

引用:
原帖由 christ201430 於 2022-7-31 18:53 發表
公佈都唔敢
堂堂大國
鬼鬼鼠鼠
usa又輸
要顧中國顏面,太高調高足3,4都未打佢落黎驚習帝難交代,話哂都同敗登傾過電話

引用:
原帖由 eb1815 於 2022-7-31 18:35 發表

唔止星島,香港絕大部分傳媒都稱呼蔡婆為(台灣總統).
呢個問題政府真係要正視一下

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-7-31 18:55 發表

中國一定要開戰!香港要以停工停市停學配合國家,冇理由國家打仗仲要返工 
不如全世界停工停市。

已給全面警告,開打責任不在我方

其實唔使理佢講乜。

係睇佢點做。

軍方要為佩洛西偷入台灣做準備。

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-7-31 18:55 發表

中國一定要開戰!香港要以停工停市停學配合國家,冇理由國家打仗仲要返工 
如果用黃屍頭腦領導中國一會開戰,好彩宜家是共產黨頭腦領導中國

美國一定唔夠膽.........

係菲律賓見台灣總統🤣🤣

引用:
原帖由 champion2005 於 2022-7-31 17:43 發表
美國聯邦眾議院議長佩洛西公布率領國會代表團訪問亞洲的行程,當中包括新加坡、馬來西亞、南韓、日本,未列台灣。不過,有外媒報道,佩洛西將於

8月4日原來訪問大陸才真。

引用:
原帖由 bebe1226 於 2022-7-31 19:00 發表

如果用黃屍頭腦領導中國一會開戰,好彩宜家是共產黨頭腦領導中國
又唔開戰啦? 等左好耐停工停市

引用:
原帖由 champion2005 於 2022-7-31 05:43 PM 發表
美國聯邦眾議院議長佩洛西公布率領國會代表團訪問亞洲的行程,當中包括新加坡、馬來西亞、南韓、日本,未列台灣。不過,有外媒報道,佩洛西將於

咁姐係8月4日攻台

我估八月一日建軍節去,哦原來八月四 

引用:
原帖由 lewark 於 2022-7-31 19:00 發表
其實唔使理佢講乜。

係睇佢點做。

軍方要為佩洛西偷入台灣做準備。
這幾天留意一下老尾航母走向,集結位置🤔

仲有4日...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]