• 瀏覽: 51,732
  • 回覆: 309
+13
外媒係乜水

指明邊一日咁大膽,又話基於安全理由,行程要保密嘅,誰人洩漏風聲,一定要追究責任,個老女人死咗邊個負責

傳?

引用:
原帖由 champion2005 於 2022-7-31 17:43 發表
美國聯邦眾議院議長佩洛西公布率領國會代表團訪問亞洲的行程,當中包括新加坡、馬來西亞、南韓、日本,未列台灣。不過,有外媒報道,佩洛西將於

係都睇強國點樣再次得個咀炮啦~哈哈

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-7-31 17:56 發表
仲有4日,睇下「傳」言係咪真囉!
風水佬呃你十年八年佩落西唔呃得你幾耐

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-7-31 17:51 發表
女人又累事
搞到天下大亂多得呢個西女人
女人就返屋企洗衫煮飯啦,日日出黎搞搞陣
唔搞亂個世界,佢條佬點係股票市場賺甘多錢😆

面係人地比,強闖中國領土,你夾硬嚟就唔好怪大陸無情!

引用:
原帖由 champion2005 於 2022-7-31 17:43 發表
美國聯邦眾議院議長佩洛西公布率領國會代表團訪問亞洲的行程,當中包括新加坡、馬來西亞、南韓、日本,未列台灣。不過,有外媒報道,佩洛西將於

民主狗女就來死都要人地賠????

天堂見?

老拜都知道,插隻手攞俄烏軍事行動會有第三次世界大戰。
中國平時夠已經夠忍讓,今次擺明企硬,條西婆仲夠膽去真係唔知有咩後果

千祈唔好中計

傳聞話老美會自己隊9條八婆嫁禍比中國,之後攪事喎

唔通比我估中 😏

引用:

一早已被打飛機,仲有得見

引用:
原帖由 豆芽生 於 2022-7-31 17:56 發表
乜L野蔡英文總統呀 嘩星島你想點呀
唔止星島,香港絕大部分傳媒都稱呼蔡婆為(台灣總統).

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]