• 瀏覽: 10,303
  • 回覆: 51
引用:
原帖由 golfboy 於 2022-7-31 09:53 發表

有可能,所以安倍被殺,班傻Hi藍c仲儍下儍下
慢慢自hi下 黃絲仲on下on下  做下美狗

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-7-31 09:53 發表

安倍係一個有智慧又為國家既人,佢死左對東南亞所有曾受害既國家都係好事,再被侵略既機會立即細左好多,最多都係跟住主人尾吠兩聲,咁當然係好事!菜菜咁傷心下半旗睇黎係無得慰安皇軍而失望

以此作比喻即係話中美兩方勢均力敵,勝負難分,不過戰場主要在台灣就一定㗎喇,台獨吖嗱

大陸有主場之利,以逸待勞,老美就長途跋涉,舟車勞頓,若然真係爆發戰爭,老美未必有著數

引用:
原帖由 揚州 於 2022-7-31 14:25 發表

皆因見黃絲奴才一見主子,就搖尾舔趾,令人厭惡囉
咁話自己

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-7-31 16:55 發表

咁話自己
做乜講講吓拉黑人,我比多次機會拉黑我,阿契弟

引用:
原帖由 契弟拉黑我 於 2022-7-31 20:03 發表

做乜講講吓拉黑人,我比多次機會拉黑我,阿契弟
人如其名的分身怪,又咁自己

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-7-31 20:34 發表

人如其名的分身怪,又咁自己
蘿蔔契弟拉黑咗我呀!

引用:
原帖由 一生皆是命 於 2022-7-31 21:52 發表

蘿蔔契弟拉黑咗我呀!
又係你條分身性

引用:

為了小日本,前首相們,努力,加油,Go。

西婆目的達到啦。成全球焦點。上任議長係乜水?去過幾多,邊度外訪?有人知嗎?

試吓雷達lock 住佢,嚇到佢標💩

成日講佩洛西你地知吾知佢真名叫乜?

大家睇清d……。!

(爛閪•怕痛衰閪•佩洛西)蘭茜•帕泰瑞夏•佩洛西!。你話吖你話吖改個名都衰閪過人!!!

只要老巫婆和她的飛機降落臺灣,中國可萬彈射向臺灣,發動收臺之戰

中國領導人首先要清楚打仗有損經濟,不打也被美國操控阻止經濟,一旦開打有多少勝算?千萬不要像阿根廷,解放福克蘭群島沒多久又被搶了回去,更難再要回來,中美一旦開戰,俄烏戰事未完成,北約支持美國只是有限度,中國能不能應付遠方來的敵人?只要有五成機會不敗,中國應該解決台灣問題,從此美國就沒有用台灣阻嚇中國的理由了,中國也就真正的強大了!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]