• 瀏覽: 10,287
  • 回覆: 51
呢幾年美國啲政治人物真係好撚可憐,玩埋啲小學雞動作刷存在感!😏

引用:
原帖由 天無眼 於 2022-7-31 10:00 發表
香港媒體有咁大劑野唔關心,日報夜報跌電視機😄
可能主事班擦鞋友收到知會要對呢件事冷處理。
費事腥港人口沫遮攔

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 31-7-2022 10:50 發表

fb班中女fans係咁集氣集氣真係好能煩,睇過條片就知無得救啦,e返都係獻世……仲話康復跳返舞……傷成咁根本無可能……
係,望都望佢救唔返,不過冇人會講呢d真話,香港地就係咁假,安慰自己安慰人地,講呢d假說話對自己形象都好,成L日都“正能量” “加油”

俄烏玩法,不過大陸又無甘逼住去做,唔似普京處景
妖婦同老人唱雙簧,而家面子問題

呢個老婆子西西活得太優閒,想揾啲刺激。

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-7-31 09:50 發表
我認為係制造盧溝橋事變,殺自己人黎玩政治唔係新鮮事,安倍唔死,個法案都過唔到
又如何?如果老尾開戰打贏中國,早就用各種籍口“莫須有”入侵,甚至新8國聯軍啦,不須用西婆“偷渡”入呆彎,作出挑釁🤣🤣🤣

引用:
原帖由 bystander_2019 於 2022-7-31 12:05 發表

又如何?如果老尾開戰打贏中國,早就用各種籍口“莫須有”入侵,甚至新8國聯軍啦,不須用西婆“偷渡”入呆彎,作出挑釁🤣🤣🤣
漂亮國既軍隊咪又係只敢攻打伊拉克 阿富汗呢D無大殺傷力武器既貧窮小國!
仲要兵敗如山倒狼狽逃走!!!
吾好話中俄,好似北韓同樣係貧窮小國但因證實有核武,漂亮國已經吾敢輕舉妄動!!!!

不過19年香港居然有班傻仔以為發動黑暴美國就會自動出兵攻打中國幫佢地搞獨立!

引用:
原帖由 神經博士 於 2022-7-31 12:13 發表

漂亮國既軍隊咪又係只敢攻打伊拉克 阿富汗呢D無大殺傷力武器既貧窮小國!
仲要兵敗如山倒狼狽逃走!!!
吾好話中俄,好似北韓同樣係貧窮小國但因證實有核武,漂亮國已經吾敢輕舉妄動!!!!

不過19年香港居然有班傻仔以為發動黑暴美國就會自動出兵攻打中國幫佢地搞獨立!
應尾媒體最叻假文宣洗黃畜,崇洋L腦,美國隊長,超人,拯救世界呀,多正義呀🤣🤣🤣

引用:
原帖由 twelve_night 於 2022-7-31 11:08 發表

係,望都望佢救唔返,不過冇人會講呢d真話,香港地就係咁假,安慰自己安慰人地,講呢d假說話對自己形象都好,成L日都“正能量” “加油”
現實係咁後生,真係生不如死😥

引用:
原帖由 揚州 於 2022-7-31 10:53 發表

冇錯,中美角力,班儍Hi黃c仲以為係好事
好似你地佔大多,血脈沸騰搖旗吶喊青筋暴現囉

天堂有路你唔走,鬼門關大開你闖進來!

訪問古巴

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-7-31 12:43 發表

好似你地佔大多,血脈沸騰搖旗吶喊青筋暴現囉
皆因見黃絲奴才一見主子,就搖尾舔趾,令人厭惡囉

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-7-31 09:53 發表

有可能,所以安倍被殺,班傻Hi藍c仲儍下儍下
曱甴智障連傻都未有資格

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]