• 瀏覽: 3,972
  • 回覆: 27
我輩讀書人有云:「食色性也」,有性慾不足為奇,惟在公眾場所仍須檢點,勿有辱斯文。近日有網民在社交平台投訴指,有位年約六旬

阿伯無錢!?  屋企係劏房太熱要去圖書館睇AV傇得!? 剝削阿伯睇AV自由?
拿! 邊撚個男人肯話自己一世唔睇AV唔上床? 就可以鬧爆呢個阿伯啦!
人類唔好色!? 人類只可以靠試管嬰兒延續下一代? 咁做人黎為乜?
政府應該畀一個獨立房間供成人睇AV?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220730/bkn-20220730215356984-0730_00822_001.html

圖書館冇裝那些家長限制軟件???唔係差到咁嘛??

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-31 06:45 發表
圖書館冇裝那些家長限制軟件???唔係差到咁嘛??
頂你,圖書館職員話安左我地以後點睇av呀

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2022-7-31 06:52 發表

頂你,圖書館職員話安左我地以後點睇av呀
咁又係, 唔係有心方便自己睇, 有怎會咁簡單的攔截軟件都唔會裝呢

有關部門應考慮圖書捉內姦啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-31 06:42 發表
我輩讀書人有云:「食色性也」,有性慾不足為奇,惟在公眾場所仍須檢點,勿有辱斯文。近日有網民在社交平台投訴指,有位年約六旬

阿伯無錢!?  屋企係劏房太熱要去圖 ...
睇背影,有啲似我老友 Eddie。

老友鬼鬼,全日任睇

正面D,應該設獨立房間,供市民使用電腦查閱敏感資料。。。最好提供埋紙杯和抹手紙。🤭

既然社會都廣泛宣傳接納同性戀,點解唔能夠尊重阿伯瀏覽色情網嘅自由

引用:
原帖由 ~JustinBeaver~ 於 2022-7-31 07:14 發表
既然社會都廣泛宣傳接納同性戀,點解唔能夠尊重阿伯瀏覽色情網嘅自由
因為佢地認為插屎忽就正確

好的。

最後一位請拍照

比細路仔見到就唔係咁好啦!

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-7-31 08:05 發表
比細路仔見到就唔係咁好啦!
E+d靚仔上AV網熟過呢個阿伯啦

缺乏藍夫便

阿伯想學習性知識,知識無分貴賤,求學心切不應阻攔!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]