• 瀏覽: 25,604
  • 回覆: 179
  • 追帖: 2
+6
黃圈黑商

viutv 有睇啲節目都知佢哋啲製作真係低成本到... 連啲大專傳理係功課都多budget過佢哋

吸血鬼ViuTV,草菅人命,食盡人血饅頭

妖視打手全部潛晒水

引用:
原帖由 cinda72 於 2022-7-30 23:51 發表
賺到盡不嬲都係李家家訓,好出奇咩
過去十年買過長實樓嗰啲實知道

引用:
原帖由 fcw99 於 2022-7-30 23:54 發表
黃圈黑商
黑吃黑,黃食黃

12隻已經變咗負資產,一見佢哋就諗起個dancer,早啲解散吧

黃絲狗畜當曱甴黃神咁拜,因為黃絲狗畜無腦無思想無人性

執笠喇!

曱甴插主人
斌周兩頭痕

引用:
原帖由 花fa 於 2022-7-30 21:55 發表
MIRROR演唱會日前發生意外,造成2名舞蹈員受傷,其中一名舞蹈員阿Mo(李啟言)仍然留醫中,已進行兩次大手術,情況改善不大,仍然嚴重最壞情況恐四肢癱瘓。前港台及商台DJ黃冠斌昨日(29日)於網台D100的節目中評論事件,認為主辦方責無旁貸。

...
https://hk.news.yahoo.com/mirror演唱會意外-大量網民鬧viutv罔顧人命-湧入網頁留言轟垃圾公司-023319125.html

個總裁及個項目負責人要被開刀
之後再同間公司及大股東計

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-7-30 22:04 發表
曱甴就係支持大財團剝削打工仔

呢啲就係佢地追求既公義啦
曱甴支持曱甴王家族

妖台要做靚盤數上市呃黃人錢唔賺盡點樣可以呃盡呢?高層到時嗰個有option分,所以妖台賺手足錢其實係食人血饅頭!

引用:
原帖由 man78912 於 2022-7-30 23:53 發表
鏡仔咁多人,好睇唔好食,小過你去打份工.
jer 算係出得多歌嘅都只係買間500萬屯門單位嚟住... tiger 就排隊買單人公屋.... 姜濤就租筲箕灣街市樓上住.... 可想而知成個電視才最搵錢嘅男團嘅收入有幾多

引用:
原帖由 今天幼小的高峰 於 2022-7-30 23:44 發表
你哋睇吓李瓜間超市d嘢貴過人哋d 36X 大X 細超市幾多,仲要打落水人,唔比供應商比附近嘅店仔,又要上架費,我已經無幫襯pk超市好耐,就算有coupon 都買唔落手,寧願轉讓比人好過,屈人紙嘅日用品貴過藥房起碼20-30%,錢就賺盡,數就算盡
我間中會去百佳同惠康做比對,條百佳+屈臣氏大部分商品同款既係貴過惠康+萬寧!

真係奸商!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]