• 瀏覽: 15,121
  • 回覆: 76
+2
引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-7-29 22:27 發表
MIRROR演唱會自周一(25日)開騷以來,舞台機關意外頻生,不少網民連日來都看不過眼出post鬧爆,昨晚(28日)更發生算是紅館開館

點解事前唔講?或可避了這意外。

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2022-7-29 22:38 發表
多謝呢位真正有良知的藝人
佢踢爆呢間電視台原來係咁度縮慳皮,私相授受,為了賺到盡罔顧他人安全,唔知小黃人睇到呢單的大踢爆,會有啲咩反應
黃屍:Fake News 同奶共囉!

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-7-29 23:47 發表

黃人既"私相授受"係幫助自己人,優點來...
出賣手足!食人血饅頭!🤭

黃絲仲係咁撚無腦 不停想帶風向
瀨啲散工係大陸人🫢🫢 
不如瀨埋佢老豆老母係大陸人
如果唔係咪唔駛癱 一早係非洲餓死咗 或者係尾角比人head shot

....今日以千字文大爆ViuTV內幕,指他們罔顧人命、榨乾榨盡旗下藝人、賺到盡等,更形容ViuTV「衰過大台」.....

凸-_-凸屌
咪多L謝你班黃垃圾乜L野都要分顏色,立場行先囉
人地tvb做乜野都要踩,你地viu做得幾垃圾都要盲撐
根本望都望家下果3間電視台起節目質素上面有競爭啦,做得好就讚,唔好就彈,推佢地各自做好D,而唔係下下分顏色,然後就去搞對家,自己有問題就話係對家搞鬼

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-7-29 22:27 發表
MIRROR演唱會自周一(25日)開騷以來,舞台機關意外頻生,不少網民連日來都看不過眼出post鬧爆,昨晚(28日)更發生算是紅館開館

成偏野都吾知佢嗡乜
甘叫爆內幕咩
抽水似 d

依兩天班專家們真係好繁忙,要去不同地方發表位論。

李xX係毒果2.0

YC性格,反骨最快!

一早話根本大台是觀眾自己製造出嚟,藝人也是幫兇,即演藝人協會大部分人,仲有今次妖台衰了,班黃友咪去熄電視一邊反TVB

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-7-30 00:18 發表

出咗事先話泥爆料
即係一路都知,但就當睇唔到,縱容Viu到攪出人命先泥扮正義……正仆街
未出事 出黎講 俾班黃人吊q到死 。依家最多俾人話抽水 好很多

有無人有片 大屏幕正常的效果係點?係一直靜止 定 上下左右擺動?

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-7-29 22:32 發表

而家全港市民都談論緊, 食飯又聽到不少工程佬講技術問題
根本單野非常古怪,但呢條友抽水真係世界級

有趣

終於認盲目支持果間電視台拉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]