• 瀏覽: 15,141
  • 回覆: 76
+2
從來都係咁既手法做生意,我自己係好頂唔順,永遠人手短缺,cs,sales,運輸等等,跟住就用我既working hour不停同佢地糾纏,都唔知邊個係客,好似我服侍緊佢咁

早排吾係話tbb咩都吾講得既咩?

如果王生未發生意外前就出黎鬧,佢肯定多人讚,又係發生事先講,使鬼佢講。

黃公司好似經常對員工幾差,以前唔小心入過間細間黃色便利店?見一樣野平就問多句店員價錢確認下,個店員西口西面話有價錢唔職自己睇咩,當時間店鋪得佢一個人又收銀又上貨又剩,上網搜下先知呢間黃店不嬲對員工極差,所以啲員工就鍾意對客西面。😇😇

引用:
原帖由 嫣火~ 於 2022-7-30 00:44 發表

公道d講,你買1號仔贏左錢係咪會買個果藍送俾誠哥?
咩理論?
你返去問你阿爸,當年有無買隻 8 號仔?

依啲係娛樂新聞

本小利大,邊個唔想

提示: 違規內容已被屏蔽
黃人實唔肯認佢地仲意的公司原來咁黑心

引用:
原帖由 thepublic 於 2022-7-30 02:07 發表

咩理論?
你返去問你阿爸,當年有無買隻 8 號仔?
佢無屋企人

妖台黑暴支持者!天收

引用:
原帖由 icircle 於 2022-7-30 00:09 發表
經理人公司及制作公司應該要被檢控。
警方要嚴查

黃媒,古天樂條仆街幫李生啖化事件,全城無人出聲譴責viutv 草菅人命, 得佢肯出聲講出事實

引用:
原帖由 waltzno2 於 2022-7-30 00:15 發表

無發生事緊係唔會講出嚟啦,一定會俾黃人圍攻,兼且佢地一定唔會信,講出嚟自己隨時無得撈,咁點會講真話丫
班黃屍傻仔識撚用腦分析咩,邊個識帶風向咪信邊面囉,睇下根本大部分黃媒出哂力只想淡化件事,平時發生咁大件事唔落行力加鹽加醋咩,最後咪又係不了了之

呢條冚家剷收皮啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]