• 瀏覽: 14,382
  • 回覆: 76
+2
本主題由 YanNessIsMe 於 2022-7-30 11:02 關閉
MIRROR演唱會自周一(25日)開騷以來,舞台機關意外頻生,不少網民連日來都看不過眼出post鬧爆,昨晚(28日)更發生算是紅館開館

由知情人士講Viu台實況, 並非像人間的烏托邦

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1859563/即時-娛樂-MIRROR演唱會丨王貽興大爆ViuTV內部黑幕-數臭有人私相授受度縮慳皮

有Adblock之下遊香討真好
不如過埋年先出黎抽水

引用:
原帖由 睇天做人 於 2022-7-29 22:30 發表
不如過埋年先出黎抽水
而家全港市民都談論緊, 食飯又聽到不少工程佬講技術問題

唔係先至出奇,黃畜世界從來都係專搵笨柒,落格食人血曼頭。

多謝呢位真正有良知的藝人
佢踢爆呢間電視台原來係咁度縮慳皮,私相授受,為了賺到盡罔顧他人安全,唔知小黃人睇到呢單的大踢爆,會有啲咩反應

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2022-7-29 22:38 發表
佢踢爆呢間電視台原來係咁度縮慳皮,私相授受,為了賺到盡罔顧他人安全,唔知小黃人睇到呢單的大踢爆,會有啲咩反應
佢地黃人成晚要fing住頭喊囉,
昨晚一跌令好多mirror fans/黃C心靈嚴重受創

唔意外
當年8號仔都害死好多人

當日8號仔,今日viutv,無樣好野

真係含家剷嘅含家Viu

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2022-7-29 22:38 發表
黃人既"私相授受"係幫助自己人,優點來...

一早知啦, 李XX生意佬一名, 錢要賺到盡。

咁正義...早又唔講!

經理人公司及制作公司應該要被檢控。

一早知你唔講,你唔好留番拜山先講

引用:
原帖由 lctj9 於 2022-7-29 23:56 發表
咁正義...早又唔講!
無發生事緊係唔會講出嚟啦,一定會俾黃人圍攻,兼且佢地一定唔會信,講出嚟自己隨時無得撈,咁點會講真話丫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]