• 瀏覽: 7,739
  • 回覆: 30
+2
MIRROR演唱會第4場發生嚴重事故,舞台上電視屏幕從高處墮下造成2名舞蹈員受傷,其中一人情況嚴重。特區政府已經要求演唱會暫停,直到確保舞台安全。

所謂快靚正工程, 很多時候均有問題

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/mirror ... 製作粗疏-230846204.html

金玄棧@玄武子
會唔會好似黎天王咁,自己犯錯怪大陸?

文宣組即時幫腦細射波

而家仲有啲工L老粗山蕃目中冇人開工失魂..==
唅煙DLMH9叫至叻.....

黃絲又想屈大陸

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2022-7-29 09:18 發表
MIRROR演唱會第4場發生嚴重事故,舞台上電視屏幕從高處墮下造成2名舞蹈員受傷,其中一人情況嚴重。特區政府已經要求演唱會暫停,直到確保舞台安全。

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/mirror演唱會︳舞台製作名單曝光-工程公司否認與事件有關-網傳行內人狠批製作粗疏-230846204.html
咁班偽娘表演粗蔬,其他制作單位跟住粗蔬好正常姐,班猴子跳下跳下整冧左屏幕,應該要賠呢!好彩跌個屏幕落泥,腰斬有錢退,大家開心,睇埋D娘砲唱歌,馬騮跳下跳下,同電騙厄人無分別!

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-7-29 09:35 發表
黃絲又想屈大陸
出面班黃屍收晒聲,好似咩事都無發生過咁,痴線,如果聲夢發生咁既事?炸上火星都似

岩好11點 到達子時 踏入七(鬼)月

引用:
原帖由 eric1966 於 29-7-2022 09:38 發表

咁班偽娘表演粗蔬,其他制作單位跟住粗蔬好正常姐,班猴子跳下跳下整冧左屏幕,應該要賠呢!好彩跌個屏幕落泥,腰斬有錢退,大家開心,睇埋D娘砲唱歌,馬騮跳下跳下,同電騙厄人無分別!
唔可以撈埋講,就算表演果個衰到比人掉雞蛋,個台都要安全

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2022-7-29 09:18 發表

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/mirror演唱會︳舞台製作名單曝光-工程公司否認與事件有關-網傳行內人狠批製作粗疏-230846204.html
王詩artist有工傷保險陪幾好丫。
話唔定可以眾籌過下半世。

黃色經濟,又崩潰。。。🙊

引用:
原帖由 alexneway 於 2022-7-29 09:40 發表

出面班黃屍收晒聲,好似咩事都無發生過咁,痴線,如果聲夢發生咁既事?炸上火星都似
班仆街黃絲開始臭史密冚🖕🏽🖕🏽
佢班契弟封鎖消息!😡
喺度玩道德綁架,講到你有份傳就好似有問題咁!🤭🤭

好明顯舞台cheap到有問題!
但電視台收咁貴門票!吸血鬼!

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-7-29 09:53 發表

班仆街黃絲開始臭史密冚🖕🏽🖕🏽
佢班契弟封鎖消息!😡
喺度玩道德綁架,講到你有份傳就好似有問題咁!🤭🤭

呢單野聽日就無乜報道架啦

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-7-29 09:42 發表

唔可以撈埋講,就算表演果個衰到比人掉雞蛋,個台都要安全
一個願打, 一個願捱, 怪得邊個,
明知班偽娘唔識唱歌, 你可以唔去伴舞,
明知班攪手掠水掠到盡, 求其搵條繩吊住, 你可以唔買飛, 唔入場, 唔接,
無人接泥做, 製作自然要加錢
最攪笑觀眾竟然要叫白車, 睇到都接受唔到, 唔舒服要入院, 所以電召白車真系要收錢, 起碼1萬起跳,
唔系個個有事無事都叫白車返屋企, 當的士咁座

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]