• 瀏覽: 43,273
  • 回覆: 305
+14
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作波洛西或裴洛西)訪問台灣的行程尚未有華府官方證實,惟傳聞她已擬定行程,只是行程表上未見台灣這一

佩洛西上次4月忽然確診,今次拜登叫CIA設計假意外受傷,要接受治療不能訪台。就可保住面子啦~

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/797407/美媒-佩洛西nancy-pelosi-亞洲行-行程未見包括台灣

一日個巡迴畢業旅行未完結
一日都要mon住

引用:
原帖由 Bakadono 於 2022-7-29 01:18 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作波洛西或裴洛西)訪問台灣的行程尚未有華府官方證實,惟傳聞她已擬定行程,只是行程表上未見台灣這一

鳩縮

引用:
原帖由 賭爸 於 2022-7-29 01:27 發表

鳩縮
如果唔係拜登爆響口
呢個處理方法其實係無問題
不過拜登之前證實佩妖婆要訪台 軍方亦已經給予意見

其實而家每一個人都知道佩妖婆想去台灣 亦打算去
就算而家先講話無計劃去
都無人會信
尤其係呢幾日美軍咁多調動

總之 如果佩妖婆真係唔去台灣
呢件事會被解讀成 美軍怕左解放軍
到時國際局勢又可能會有變動

佢一去台灣,中國就應該即刻收復台灣

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-7-29 01:42 發表

如果唔係拜登爆響口
呢個處理方法其實係無問題
不過拜登之前證實佩妖婆要訪台 軍方亦已經給予意見

其實而家每一個人都知道佩妖婆想去台灣 亦打算去
就算而家先講話無計劃去
都無人會信
尤其係呢幾日美軍咁多調動

總之 如果佩妖婆真係唔去台灣
呢件事會被解讀成 美軍怕左解放軍
到時國際局勢又可能會有變動
列根號戰鬥群係俾越南臨時拒絕入硯港,所以U Turn 去星加坡咋~

引用:
原帖由 Bakadono 於 2022-7-29 01:18 發表

哩頭話肥奧一齊去
果頭又話咩跨黨派又一齊去
咁點先,究竟去定唔去?講清楚好喎!
依家先泥9縮唔掂喎!

美國佬淆底

事態升級!佩洛西鐵了心要去台灣並試圖拉攏美國議員同行、中方警告嚴陣以待!共和黨繼續煽風點火、佩洛西如果真去台灣會發生什么事?武統台灣越來越近、美國網友對佩洛西訪台的態度大公開

https://www.youtube.com/watch?v=HACZnfMUj6o

竟然怕死唔敢去台灣騙子島踩場, 美國PK政棍佩洛臭西真廢柴...

國防部出得聲已是最後通牒了

佩洛西攪渾台灣海峽的水,裡根號提前駛離南海,惹火中國不好收場【包明大校】

https://www.youtube.com/watch?v=YVAAHB6HVCA

引用:

是龜縮?還是暗渡陳倉?越是高調越是不來,相反近期的低調及迷蹤步反覺貓膩,專機到日本,以專機作誘餌,再乘客機至台,並以私訪作理由,這藉口不涉美軍及政界,木而成舟,每騙子島的氣焰及中國的面子失掉,後果...不可不防

佢去亞洲要伴飛,去台灣禁飛

無得去台灣喎,肥蓬仲同唔同乜西遊船河?

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]