• 瀏覽: 43,338
  • 回覆: 305
+14
好L難講, 呢條臭閪好蠱惑.

引用:
原帖由 Bakadono 於 2022-7-29 01:18 發表
美國眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi,又譯作波洛西或裴洛西)訪問台灣的行程尚未有華府官方證實,惟傳聞她已擬定行程,只是行程表上未見台灣這一

唔用美國眾議院議長身份去台灣,
又唔打鑼打鼓,
靜鷄鷄就冇事,
不過失去意義~

日本飛過去機會較大

引用:
原帖由 beachman 於 2022-7-29 07:28 發表

實則虛之,虛則實之。好似之前佩洛西突防基輔時一樣,估計美軍故意安排避免有意外出現。
1450有冇輪班制?

引用:
原帖由 homer201314 於 2022-7-29 05:30 發表

是龜縮?還是暗渡陳倉?越是高調越是不來,相反近期的低調及迷蹤步反覺貓膩,專機到日本,以專機作誘餌,再乘客機至台,並以私訪作理由,這藉口不涉美軍及政界,木而成舟,每騙子島的氣焰及中國的面子失掉,後果...不可不防
其實偑洛西只係想轉移,佢老公因為晶片法案嘅股票交易疑惑,而去台灣咋~

引用:
原帖由 87er 於 2022-7-29 07:40 發表

唔用美國眾議院議長身份去台灣,
又唔打鑼打鼓,
靜鷄鷄就冇事,
不過失去意義~
選舉完先去,就可能無議長身份嘅光環啦~

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-7-29 07:33 發表

佢都82, 好快完
仲要俾老解嚇一嚇添~

真的嗎??

西西咪好冇face??

踩鋼線?

西西好慘冇得買鳳梨酥添🤭

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2022-7-29 02:32 發表
事態升級!佩洛西鐵了心要去台灣並試圖拉攏美國議員同行、中方警告嚴陣以待!共和黨繼續煽風點火、佩洛西如果真去台灣會發生什么事?武統台灣越來越近、美國網友對佩洛西訪台的態度大公開

https://www.youtube.com/watch?v=HACZnfMUj6o
佢八十幾歲,想臨死前搞下野,搏一次大霧

件老妖一開始冇諗住去台灣嘅, 就因為佢老公買股票大賺一筆個單野,件老妖先揾台灣去轉移視線!睇下共和黨而家幾興奮老妖為咗自己嘅目的成個民主黨畀佢犧牲都可以

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-7-29 01:42 發表

如果唔係拜登爆響口
呢個處理方法其實係無問題
不過拜登之前證實佩妖婆要訪台 軍方亦已經給予意見

其實而家每一個人都知道佩妖婆想去台灣 亦打算去
就算而家先講話無計劃去
都無人會信
尤其係呢幾日美軍咁多調動

總之 如果佩妖婆真係唔去台灣
呢件事會被解讀成 美軍怕左解放軍
到時國際局勢又可能會有變動
如果成行
要用起碼兩個戰鬥群 未計海底兩隻