• 瀏覽: 52,021
  • 回覆: 35
+2
台灣中央流行疫情指揮中心今日(28日)公布,當地新增23822宗新冠肺炎本土病例,新增143宗中重症,再多62人死亡,另增149宗境外輸入病例。新增本土

兩個月已死了近萬人

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/797532/台灣疫情-增近2-4萬本土病例多62死-官方預測8月有一波ba-5疫情

說好的混合免疫呢?

其實佩洛西可用台灣疫情做借口, 唔去訪問住.
蔡省長只要配合, 話日增幾10萬宗就得.

菜陰門,中猴豆,配樂西又猴豆,

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-7-28 22:28 發表
說好的混合免疫呢?
說好的只係感冒呢..

感冒仲日日報,仲要隔離, 仲要快測...

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-7-28 23:04 發表

說好的只係感冒呢..

感冒仲日日報,仲要隔離, 仲要快測...
曱甴最鍾意話只係感冒
原來全民戴口罩感冒都可以全年爆發,仲會有五花八門嘅後遺症,大概率中獎?

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-7-28 23:13 發表

曱甴最鍾意話只係感冒
原來全民戴口罩感冒都可以全年爆發,仲會有五花八門嘅後遺症,大概率中獎?
D唔知香港小黃人定 1450... 咁話佢地, 佢地好快收皮唔敢回...

防疫優異生

人哋個個城市就高呼 明天會更好
你班友仔為個疫錢⋯就長期呼 明天會更糟

畜生~終於又一鑊熟

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-7-28 23:19 發表

D唔知香港小黃人定 1450... 咁話佢地, 佢地好快收皮唔敢回...

引用:
原帖由 mousehunter 於 2022-7-28 22:22 發表
台灣中央流行疫情指揮中心今日(28日)公布,當地新增23822宗新冠肺炎本土病例,新增143宗中重症,再多62人死亡,另增149宗境外輸入病例。新增本土

遲d婢落西探菜英文會傳比佢

水深火熱呀

咁樣就可以叫爛閪回你老美了

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2022-7-29 11:59 發表

咁係佢 虧啫

死死下就慣反正係呆民死…菜婆有大隊醫療團隊照顧

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]