• 瀏覽: 4,781
  • 回覆: 30
引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-28 06:53 發表
印度東北部比哈爾邦過去24小時內出現大量雷擊、閃電,至少20人因雷擊中身亡。當地氣象局更警告,今明兩天當地閃電情況可能更加嚴重。

比哈爾邦周一(25日)至周二(26日)晚,出現頻繁雷擊,根據災害管理部門統計,該段期間有20名居於不同地區的民眾遭雷擊死亡。比哈爾邦首席部長庫瑪爾(Nitish Kumar)對此表示痛心,並表示會向死者家屬支付每人40萬盧比(約3.9萬港元)慰問金。

...
老天爺懲罰壞人

做咗衰嘢被雷劈

好似星爺話齋,冇理由俾雷追住劈架,一定係有個趴街係當中

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-7-28 09:23 發表

預測唔到
果然係浪得虛名!🤣

其實,我相信每年被巿電電死的印度人,多過俾雷劈死的

不過被電死的太恐怖,唔貼,
但以下呢條片應係惡搞,所以貼出來笑下

https://youtu.be/j-9IztlNB5o

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-28 10:29 發表
其實,我相信每年被巿電電死的印度人,多過俾雷劈死的

不過被電死的太恐怖,唔貼,
但以下呢條片應係惡搞,所以貼出來笑下

https://youtu.be/j-9IztlNB5o
最想知每年究竟有幾多個
印度女人被印度佬強姦同殺害!

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2022-7-28 11:46 發表

最想知每年究竟有幾多個
印度女人被印度佬強姦同殺害!
如果每名咖哩強姦犯都俾雷劈死的計

我諗度立即變女兒國都似

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-28 11:49 發表

我諗度立即變女兒國都似
印度神童又唔理!

做得陰騭事多被雷劈

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-28 11:49 發表

我諗度立即變女兒國都似
為什麼不用核能格式化?🥱

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-7-28 12:41 發表

為什麼不用核能格式化?🥱
可能上天有好生之德掛

咁勁?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-28 12:51 發表

可能上天有好生之德掛
但係印度佬冇人性呢!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-7-28 06:53 發表
印度東北部比哈爾邦過去24小時內出現大量雷擊、閃電,至少20人因雷擊中身亡。當地氣象局更警告,今明兩天當地閃電情況可能更加嚴重。

比哈爾邦周一(25日)至周二(26日)晚,出現頻繁雷擊,根據災害管理部門統計,該段期間有20名居於不同地區的民眾遭雷擊死亡。比哈爾邦首席部長庫瑪爾(Nitish Kumar)對此表示痛心,並表示會向死者家屬支付每人40萬盧比(約3.9萬港元)慰問金。

...
強姦大國「找數」嘅時間到了!不過希望係劈死D強姦犯/大男人就好了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]