• 瀏覽: 24,024
  • 回覆: 85
【有線新聞】全國人大常委譚耀宗表示,上月確診新型肺炎的經歷令他覺得新冠病毒不是大件事,人類應該掌握到。

譚人大常委話無乜大不了。

新聞來源連結:
https://www.i-cable.com/新聞資訊/46195/上月確診-譚耀宗指染疫沒遺憾-新冠病毒人類應/

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-7-27 17:20 發表
【有線新聞】全國人大常委譚耀宗表示,上月確診新型肺炎的經歷令他覺得新冠病毒不是大件事,人類應該掌握到。

譚人大常委話無乜大不了。

新聞來源連結:
https://www.i-cable.com/新聞資訊/46195/上月確診-譚耀宗指染疫沒遺憾-新冠病毒人類應/
呢句說話上番去大陸講 順便問埋 做咩要封 甘大陣容

打完科興中武漢肺炎, 正常喎

引用:
原帖由 7218318964 於 2022-7-27 17:23 發表
美國總統拜登打四針科興? 佢都中咗喎 仲未好返

沒大不了就唔好攪咁多擾民嘢

這人心存歹毒,想與病毒共存,共赴黃泉

引用:
原帖由 pbd456 於 2022-7-27 18:18 發表

美國總統拜登打四針科興? 佢都中咗喎 仲未好返
有咩問題,冇話打其他針唔會中喎

陽痿,不育,腦霧,永久性肺損傷,糖尿病,心血管疾病……

用一句總結,輕症不輕,重症很重。

咪撚粉飾太平!

引用:
原帖由 lmao 於 2022-7-27 20:05 發表

有咩問題,冇話打其他針唔會中喎
無咩問題, 結論係輝瑞無料到

一於全面躺平👍

引用:
原帖由 becktoria 於 2022-7-27 20:19 發表

無咩問題, 結論係輝瑞無料到
根本支支都冇料到。除左要返工果d,
on9先會仆去打

佢自己身為一個有代表性嘅人物, 佢究竟知唔知自己係到講緊乜? 正一9噏唔使follow up,  你自己想中, 唔代表其他人想中, 有冇遺憾, 有冇後遺症, 呢樣嘢唔好講得咁口響, 有邊個敢去保證?😆😆😆

引用:
原帖由 lmao 於 2022-7-27 21:18 發表

根本支支都冇料到。除左要返工果d,
on9先會仆去打
我信防重症,因為有大量真實數據。

副作用問題就睇自己判斷。

你唔打,中左成重症就不要怪人^^

引用:
原帖由 7218318964 於 2022-7-27 17:23 發表
原來復必泰即係科興

事實點都要共存,兩害取其輕,逐步放寬才能回復正常生活

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]