• 瀏覽: 8,888
  • 回覆: 64
+4
丟失中國三大航空公司372億美元大單後,美國波音公司管理層向中國釋出友善信號,強調不能只看一場交易,還說波音與中國市場的關係超越地緣政治。 「我們的在華業務以及我們與中國市場的關係超越了地緣政治,它們

波音無左單372億大生意先醒覺...成班膠層炒得啦!今次空巴冷手執熱煎堆~睇下空巴之後會唔會重蹈波音覆轍勒!
波音班膠層咁樣叫釋出善意喎!🤮真係叫佢哋慳番啦!

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/3311084/痛失372億美元超級大單後 波音管理層這樣向中國示好

波音會賣武器俾臺灣。

「關係超越地緣政治」人唔笑狗都吠

尾狗奶共,曱甴激心

波音奶共奶到出曬水

講得咁口響!!!會唔會一齊合作製造探月「太空的士」吖???

內地單不嬲梅花間竹的入貨、不集中用單一客⋯🤫🤫唔知的人其實被耍

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2022-7-26 18:00 發表
講得咁口響!!!會唔會一齊合做探月「太空的士」吖???

波音啲飛機咁鍾意直插我好擔心,重返地球時又玩直插喎

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2022-7-26 17:43 發表
波音會賣武器俾臺灣。
賣神風737?

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-7-26 18:03 發表
內地單不嬲梅花間竹的入貨、不集中用單一客⋯🤫🤫唔知的人其實被耍
今次全數買空巴,起碼呢五至十年都唔會再買飛機。

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-7-26 18:03 發表
咁樣釋出善意喎

附件

5553_1024.jpg(26.16 KB)

有用咩?

咪玩啦!陣間美國政府整條通敵罪畀你呀!

波音,唔知中國好多人好多公司被制裁咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]