• 瀏覽: 4,642
  • 回覆: 17
今日(26日)下午4時許,警方接獲報案,指西區堅尼地城卑路乍街144號對開,有1男1女由高處墮下,其中男子壓中私家車,亦有的士及旅遊巴被波及。現

一對男女一齊跳樓? 定係夾硬攬住一齊死? 好恐怖
RIP

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/796692/堅尼地城兩男女墮樓壓中私家車-現場證實不治

抗疫抗到人灰爆..................

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-7-26 17:08 發表
又無封城又可以隨街走! 咁都灰爆就抵死啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-26 17:10 發表

又無封城又可以隨街走! 咁都灰爆就抵死啦
幾時取消晒安心出行同針咭呀?OMG,真係唔知喎,無正苦公報既?莫名其妙

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2022-7-26 17:16 發表

幾時取消晒安心出行同針咭呀?OMG,真係唔知喎,無正苦公報既?莫名其妙
掃下安心都要死! 就更加唔抵可憐

共存疲勞. 共存病毒永遠不消失.

掃安心就要自殺? 黃人死晒未?

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-7-26 17:08 發表
應該係去唔到英國

RIP

共赴黃泉

男死者姓潘(41歲),女死者則為姓鄧(53歲),據悉是情侶關係,

咁就一世, 

自己死好啦壓親人,被佢哋害死,

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-7-26 17:05 發表
今日(26日)下午4時許,警方接獲報案,指西區堅尼地城卑路乍街144號對開,有1男1女由高處墮下,其中男子壓中私家車,亦有的士及旅遊巴被波及。現

攬住結合
空中做

聽聞兩名死者曾創業,但失敗收場而自殺。

安息

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]