• 瀏覽: 28,446
  • 回覆: 175
+3
澳洲總理阿爾巴內塞周日(24日)接受澳洲傳媒訪問時表示,中國應該即時撤銷針對澳洲煤炭等的所有制裁。阿爾巴內塞認為中方的制

咁快跪低 叫大陸撤制裁 唔叫契大佬 老美撤咁一啲先

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220725/bkn-20220725151352286-0725_00992_001.html

當初都係為咗啖氣,其實換咗人都可以考慮改善關係。

莫里森的鑊,民主一人一票就可讓衰領導隨時甩鑊!

原來民主就係缷鑊!

DKLM,比 d 誠意啦

幾時去中國拜會習大大??

引用:
原帖由 9big 於 2022-7-25 17:07 發表
澳洲總理阿爾巴內塞周日(24日)接受澳洲傳媒訪問時表示,中國應該即時撤銷針對澳洲煤炭等的所有制裁。阿爾巴內塞認為中方的制

咁快跪低 叫大陸撤制裁: ...
澳洲只係叫大陸撤制裁,無話佢會讓步。
擺明玩野。

當日邊個先挑起個火頭呀? 

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-7-25 17:13 發表

澳洲只係叫大陸撤制裁,無話佢會讓步。
擺明玩野。
大陸冇理......又點算得上玩野呢
係澳洲9up 自high only

唔好得個講字 要有行動
唔通佢唔知道 中澳關係搞到咁差 係邊個郁手先咩
撕毀地方同中國既一帶一路協議
禁用華為 中興
無理拖延中國公司投資收購

仲有好多好多 不能盡錄

好喇 今日終於感到痛
一方面要求撤制裁 無實際行動之餘
唔該佢解釋一下佢既外長同防長 呢期做緊乜野

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-7-25 17:16 發表
唔好得個講字 要有行動
唔通佢唔知道 中澳關係搞到咁差 係邊個郁手先咩
撕毀地方同中國既一帶一路協議
禁用華為 中興
無理拖延中國公司投資收購

仲有好多好多 不能盡錄

好喇 今日終於感到痛
一方面要求撤制裁 無實際行動之餘
唔該佢解釋一下佢既外長同防長 呢期做緊乜野
根本大陸冇理澳洲, 係澳洲單方面放話

呢條契弟得一想二

澳狗真低質, 連基本嘅外交禮儀都唔識.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-7-25 17:15 發表

大陸冇理......又點算得上玩野呢
係澳洲9up 自high only
所以咪斯話佢玩嘢。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-7-25 17:22 發表

所以咪斯話佢玩嘢。
玩J就有........
冇人理, 咁佢咪玩自己lor.......有錯咩

出嚟搵食係求財唔係求氣,為啖氣?可能連碗飯都冇得食啊。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]