• 瀏覽: 12,552
  • 回覆: 81
+2
美國《華爾街日報》周日(24日)報道,美國電動車公司特斯拉(Tesla)行政總裁兼全球首富馬斯克,曾與其好友美國科企Go

馬斯克果然夠爆,單單野你都估佢唔到

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220725/bkn-20220725112611529-0725_00992_001.html

朋友妻,咪走雞??

唔奇~公仔會 搵白手套 會送埋老婆、方便管理
公仔會東的⋯派完王飛來做后後、又換咗個年紀輕的來接位了

除非正義力量肯出手否則冇人敢提

最緊要就手啫.

呢條馬斯克 専攪人老婆

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-7-25 14:17 發表
美國《華爾街日報》周日(24日)報道,美國電動車公司特斯拉(Tesla)行政總裁兼全球首富馬斯克,曾與其好友美國科企Go

馬斯克果然夠爆,單單野你都估佢 ...
DEPP嫂都食過拉 !!!

偶像 有得食而唔食, 罪大惡極

關你鬼事 ?

幾靚囡😍😍

淫賊....

引用:
原帖由 人之初大大 於 2022-7-25 14:17 發表

帽事嘅帽事嘅

引用:
原帖由 胃胃愛涼涼 於 2022-7-25 16:03 發表
偶像 有得食而唔食, 罪大惡極

呢啲係不如俾左老豆先既文化 

可能與香港已故(富豪)神童X一樣只係代理富豪😅

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 人之初大大 於 25-7-2022 14:17 發表

可能兩公婆都同佢搞過

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]