• 瀏覽: 32,502
  • 回覆: 24
澳門新型冠狀病毒感染應變協調中心表示,昨日24小時內新增陽性個案包括紅碼區和醫學觀察酒店4例,屬於管控中發現;密切接觸者0例、全民核酸及重點人群發現的陽性0例、其他人群0例;自6月18日起累計共1,814例。

澳門說好了的清零呢?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1858055/即時-港聞-澳門爆疫-新增4宗陽性個案-今波疫情累計1814宗

明明肉眼見的地方都周圍冇人出現過~
好似唔再接再厲了⋯快啲翻工開工唔好再閙

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-7-25 10:50 發表
澳門新型冠狀病毒感染應變協調中心表示,昨日24小時內新增陽性個案包括紅碼區和醫學觀察酒店4例,屬於管控中發現;密切接觸者0例、全民核酸及重點人群發現的陽性0例、其他人群0例;自6月18日起累計共1,814例。

你放心實清到,不過清完下個月再嚟過

仲未停

👻唔望隔離埠一收隊就爆番上去!

得果4單,爆咩鬼疫呀,睇下香港先講啦

封來封去都有......

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2022-7-25 16:22 發表
封來封去都有......
管控中發現,外邊好安全

清零? 心知肚明啦

繼續封城?

仲未清零 

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-7-25 16:27 發表

管控中發現,外邊好安全
will be clear soon

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-7-25 10:50 發表

4例,屬於管控中發現

引用:
原帖由 falconV8 於 2022-7-25 17:53 發表
仲未清零 
4例全屬於管控中發現

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]