• 瀏覽: 8,322
  • 回覆: 49
+3
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-7-24 18:44 發表
神棍
神童進化神棍

印度神棍又走出來柒

最後,阿南德呼籲大家保持審慎態度,同時建議遵循阿育吠陀的自然及儉樸生活,提高免疫力、一心向善,且以開源節流方式面對通脹壓力。

鬼唔知咩.......

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2022-7-24 20:06 發表
最後,阿南德呼籲大家保持審慎態度,同時建議遵循阿育吠陀的自然及儉樸生活,提高免疫力、一心向善,且以開源節流方式面對通脹壓力。

鬼唔知咩.......
阿男忽話:「大家要記得,阿媽係女人嚟㗎!」

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-7-24 18:58 發表
個個月都話大凶。
X2

年內噏咁多所謂預言,撞中一單就話自己準

個個月都大件事,一定有次中,不愧是神童 

七月廿一之後,又輪到吹八月!?

差仔叫人買黃金

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-7-24 19:20 發表
唔係比人篤爆左咩
但係有啲傻西仲信佢,好似祈福黨都有人信。

8月或發生很多重大事件。<<<

其實佢咁講中硬架喎,只要中一件就會話好準。而且呢句說話係百搭句, 個個月皆可用。

原文網址:印度神童料8月大凶 3個方法應對經濟及生活危機 | on.cc東網 | 產經 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/fina ... 0721_00842_001.html

佢哋8月又建咗淡倉 世胃已先下祺了

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-7-24 18:34 發表
印度神童阿南德(Abhigya Anand)名聲在外,早前再有新預言流出,他警告7月16日後,全球將面臨新一輪暴力,尤其

2022 年開局都係差, 20 ...
但以宏觀長遠角度來說,卻是投資黃金及白銀的最佳時機。

黃金1950 說投資黃金, 1700 還是投資黃金
一個人有幾多資金不停買金

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]