• 瀏覽: 34,306
  • 回覆: 7
+5
引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2022-7-17 17:38 發表

艦尾浪花騙不了人
你識乜野?
呢招係阿猩的戰術。如果你準備同人打交,人地向你叩頭,你會好意思出手咩?

引用:
原帖由 趣緻寶寶 於 2022-7-17 16:29 發表
咁耐都未見 mig29K 升降,點交給軍隊呀。
邊個話航母一定要有艦載機才可以服役?
 阿猩半隻航母都可以落水,冇艦載機一樣可以服役。

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-7-26 13:59 發表
咩磕頭嗻

嗱,個船頭沉落去個下。機師開始鬆手剎。準備起機。
然後到個船頭彈返上來個下。飛機出動。利用埋船頭反彈個下拋力。咁咩可以起降更大型個戰機咯。

咁咩得咯
阿猩最強的彈射系統。

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2022-7-26 21:20 發表

譚仔最後多數會揀Mig 29. 因為平好多
回佣少,最大機會唔買。

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2022-9-18 12:02 發表

去佢哋海昆網頁,隻廢艦被譚仔們吹到上天
點解你地叫阿猩做譚仔

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2022-7-17 15:53 發表
https://youtu.be/BA9nK3NXUgg

冇球鼻艏,高速行駛時出現『縱搖』現象;
冇任何彈射裝置;
冇阻攔索;
艦載機數量很少,型號非常落後;
冇定翼預警機;
艦上近防武器非常薄弱 (譚仔做嘢求戀期);
艦上各種設備為萬國牌(隨時含包散);
速度慢,最高只有28節 (遼寧艦咁舊款都有30節航速!)
...

如無意外,該項目最終會 ...
舊年網友已經發現個問題。

印度自造的航母,到底行不行?
【科學火箭叔】觀看次數:91,639次2021年11月9日
https://www.youtube.com/watch?v=EcY63vN9xxU&ab_channel=科学火箭叔

附件

身毒航母之 ----- 浪 .jpg(201.61 KB)

身毒航母之 ----- 浪 .jpg

引用:
原帖由 kingking99 於 2022-7-18 15:03 發表

是用來養雞和做廣場操的
中國先跳廣場舞,阿猩係玩瑜珈。

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2022-9-18 23:51 發表

間鋪係咪阿猩開架? 唔係都幾寃下。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]