• 瀏覽: 2,921
  • 回覆: 12
日本新冠疫情近日快速升溫,自民黨防疫對策本部主席、前厚生勞動大臣田村憲久預測,全國單日新增確診病例數,最差可能多達近40萬宗。政府防疫

日本仔又搞咗新變種病毒出嚟害人。

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... -自民黨防疫對策專家料單日或增40萬宗

變種強還是弱

引用:
原帖由 IE碼查詢 於 2022-7-17 14:55 發表
變種強還是弱
估計傳播力強咗

問曰本要唔要香港班磚家。好幫到手的!

打左毒針,定期集體爆發

小日本BA.5散播人死到。。。石碑棺材都無法準備好。
這就是香港磚家希望香港出現的,
美好世界!
香港應永久驅逐袁孔磚家。。。出香港

日笨+棒子躺平後又爆一波,認為是返鄉下的又不去救救日笨和棒子,尤其是無線『西張dont望班蝗屍曱甴』。

引用:
原帖由 勇猛果斷的樹苗 於 2022-7-17 15:58 發表
問曰本要唔要香港班磚家。好幫到手的!
派隻猿猴過去

D小黃人成日話大陸檢測洗好多錢, 咁D人中左睇醫生食藥有D仲要食特效藥又唔洗錢?

引用:
原帖由 songsong17 於 2022-7-17 16:54 發表
D小黃人成日話大陸檢測洗好多錢, 咁D人中左睇醫生食藥有D仲要食特效藥又唔洗錢?
大量市民患上長新冠或腦霧成本非輕

引用:
原帖由 IE碼查詢 於 2022-7-17 14:55 發表
變種強還是弱
係強左, 只係因為依有疫苗先顯到病徵好似輕微左, 睇翻香港就知, 一爆就死亡率唔駛兩個月就升到全球最高

引用:
原帖由 sam0010 於 2022-7-17 17:47 發表

係強左, 只係因為依有疫苗先顯到病徵好似輕微左, 睇翻香港就知, 一爆就死亡率唔駛兩個月就升到全球最高
打多幾針囉!

主題標籤 #確診
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]