• 瀏覽: 58,046
  • 回覆: 83
+2
引用:
原帖由 RobertIngersoll 於 2022-9-8 05:45 發表

佢以身作則,自己中招。😆
睇嚟佢個鴨嘴口罩都係冇料到。

自己都確疹埋, 仲諗住放寬? 

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-8 06:06 發表
自己都確疹埋, 仲諗住放寬? 
No big deal!都無死。

引用:
原帖由 RobertIngersoll 於 2022-9-8 07:57 發表

No big deal!都無死。
當然, 打齊針, 又冇長期病患, 大多數都會好返。不過, 有時有的嘢, 例如佢嘅身份, 佢曾經講過嘅嘢, 同埋點樣去面對的指指點點, 個感覺可應會比死更難受。

最經典係要求特赦黑暴🤣

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2022-7-16 22:33 發表
神又佢,鬼又佢,真係好L憎呢條袁大炮!
快D病死最好.

引用:
原帖由 剎華 於 2022-7-16 20:11 發表
政府都無主見,難為小市民被點到「陀陀擰」。
呢d要靠班專家比意見架,佢哋係專業政府高官唔係

梗係唔可以放棄啦 , 擴疫係一種產業 , 呢嚿肥豬肉人人都想分一杯羹 , 你話放棄即係倒人米啦。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-9-8 08:03 發表

當然, 打齊針, 又冇長期病患, 大多數都會好返。不過, 有時有的嘢, 例如佢嘅身份, 佢曾經講過嘅嘢, 同埋點樣去面對的指指點點, 個感覺可應會比死更難受。
多餘啦, 最近果D大部份都打兩針, 甚至三針, 好似尋日16個死者, 只有一個99歲冇打過針, 9個打三針, 6個打兩針, 依家就會話死者有長期病, 睇落唔關新冠病毒事

冇打就關病毒事, 話之你過百歲又好, 長期病患都好, 死得多有打針, 就話唔關事

我打兩針, 三月中, 完全冇所謂長新冠, 我阿媽長者有過冠心病膽固醇同血糖問題, 冇打過針, 又係中完冇事冇長新冠, 兩個外甥又係冇打針, 中完都係冇長新冠, 反而家姐打三針BIONTECH, 中左又辛苦但冇長新冠

事實係, 打針唔打針, 對OMICRON完全冇用, 中得OMICRON, 辛苦唔辛苦完全唔關邊枝針, 係個人抵抗力

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]