• 瀏覽: 29,194
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
+3
包括政府專家顧問港大微生物學系講座教授袁國勇、內科學系傳染病科主任及臨牀教授孔繁毅在內的4名醫學專家,昨日(15日)聯名

原來帶左電子手環的人會好自律?四位專家的碓為抗疫提供良策,外國又要有表彰佢地偉大抗疫貢獻嗎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220716/bkn-20220716093830282-0716_00822_001.html

慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
美國勇又係度搞東搞西!😡

3年來緊了⋯快比日本仔入侵更耐 大生意
識唔識比較

咁又唔好 一陣間大把人失業 , 好似球場咁樣要養住班人 , 政府大把錢怕咩呀 ?

究竟香港人做錯乜,要有呢啲咁嘅專家。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-7-16 11:30 發表
包括政府專家顧問港大微生物學系講座教授袁國勇、內科學系傳染病科主任及臨牀教授孔繁毅在內的4名醫學專家,昨日(15日)聯名

原來帶左電子手環的人會好自律?四位專 ...
香港的“家”那麽“大”, 剩系共用厠所已經傳哂比屋企人啦. 鴨咀獣, 以上嘅話係你有講架.

如何取代,戴咗手環都要隔離喎,不用家居或酒店,咁去邊呢,入院或去檢疫中心隔離就唔需要手環啦

建議電子手環有追蹤功能加特設apps , 有專人不定時視像對話

引用:
原帖由 kim168 於 2022-7-16 12:18 發表
建議電子手環有追蹤功能加特設apps , 有專人不定時視像對話
唔好煩~~ 手環應該啟動後, 在原點移動超過50呎就連帶物主一同自毀

講真 手環除咗坐標 有冇高度定位
悶悶地日日坐LIFT 上上落落得唔得

電子手環取代家居或酒店隔離?! 一戴上電子手環, 當事人體內的病毒全部被消滅?! 否則怎樣取代家居或酒店隔離?!
香港這幾個磚家只一味大力鼓吹與病毒共存, 香港新政府仍搵他們做顧問團, 防疫立場已不用講了, 林鄭政府2.0

咁想為政府節省成本, 你們幾個磚家應該義務提供意見給政府, 不收政府的顧問人工

正式與病毒共存了

引用:
原帖由 Freemantho 於 2022-7-16 11:43 發表

香港的“家”那麽“大”, 剩系共用厠所已經傳哂比屋企人啦. 鴨咀獣, 以上嘅話係你有講架.
稥江豬家算了吧!
😂

圍封強檢其實好無聊,用處根本無咩,但浪費大量人力物力,又要派兩大袋日用品,食物,每人成本幾舊水

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2022-7-16 12:38 發表
咁想為政府節省成本, 你們幾個磚家應該義務提供意見給政府, 不收政府的顧問人工
係應該大學份糧都唔使畀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]