• 瀏覽: 5,866
  • 回覆: 34
+2
引用:
原帖由 chanmanwong 於 2022-7-14 13:01 發表
河南單野唔見五毛小粉紅
原來有部份嚟曬呢到😂😂
依度好笑吖嘛

引用:
原帖由 chanmanwong 於 2022-7-14 13:01 發表
河南單野唔見五毛小粉紅
原來有部份嚟曬呢到😂😂
condom又中槍又被人拉得咁L滑稽都冇手足關心要由粉紅關心,你有冇小小慚愧?

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-7-14 13:11 發表

condom又中槍又被人拉得咁L滑稽都冇手足關心要由粉紅關心,你有冇小小慚愧?
內地同胞冇得拎錢,又俾神秘人打,你都唔關心佢哋,反而走去關心手足,你有冇小小慚愧?

引用:
原帖由 chanmanwong 於 2022-7-14 13:53 發表

內地同胞冇得拎錢,又俾神秘人打,你都唔關心佢哋,反而走去關心手足,你有冇小小慚愧?
我慚咩愧?國家處理左啦。
手足就慘喇,俾人點完去暴動受傷被捕冇人理,d手足又唔係中國人個個走去關心河南識7佢

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-7-14 13:58 發表

我慚咩愧?國家處理左啦。
手足就慘喇,俾人點完去暴動受傷被捕冇人理,d手足又唔係中國人個個走去關心河南識7佢

佔領河南喎

當日無被警察擊斃,今日好好在監獄度過餘生。

引用:
原帖由 chanmanwong 於 2022-7-14 13:59 發表

佔領河南喎
我關心手足佔領監倉多D, 好心你又唔係中國人又學人關心l河南唔理手足就update下啦

https://baijiahao.baidu.com/s?id ... r=spider&for=pc

引用:
原帖由 chanmanwong 於 2022-7-14 13:59 發表

佔領河南喎
手足又唔關心主子黑警柒出國際又唔關心, 又唔係中國人河南使Q你理咩?

https://hk.on.cc

美國德州尤瓦爾迪鎮羅布小學5月24日發生槍擊血案,執法人員反應遲緩捱轟。當地傳媒周二(12日)披露當日閉路電視片段,只見首批到場警員未有攻堅之餘,更在走廊閒逛,甚至在聽到槍手所在班房傳出槍聲後向反方向逃跑。                                               
原文網址:德州小學血案片段流出 警聞槍聲逃跑 | on.cc東網 | 國際 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220713/bkn-20220713213325255-0713_00992_001.html

抵L死

係黃石碼頭被捕

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-7-14 02:48 發表
消息指,2019年反修例示威期間於荃灣遭警察開槍射中左胸的學生曾志健昨日(13日)被捕,今日(14日)在區域法院提堂。案...

天網恢恢疏而不漏,中槍 ...
又去釣魚呀?

曱甴抵死

引用:
原帖由 小李廣花榮00 於 2022-7-14 02:48 發表
消息指,2019年反修例示威期間於荃灣遭警察開槍射中左胸的學生曾志健昨日(13日)被捕,今日(14日)在區域法院提堂。案...

天網恢恢疏而不漏,中槍 ...
呆灣蔡婆唔收呀

引用:
原帖由 你大海上的樹 於 2022-7-15 07:06 發表

呆灣蔡婆唔收呀
蔡婆收經就有

坐完監,做番個人,唔駛比人控制。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]