• 瀏覽: 14,769
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
+3
世界有咩專家可以目測空氣同屎渠,無需儀器檢測

渠王勇不死 👏

引用:
原帖由 atkatk002 於 2022-7-13 15:20 發表

肉眼評定換氣量不足
你又知?

這幾個所謂磚家, 過去3年的抗疫成績已證明他們無能力應對新冠疫情, 再搵他們提供意見, 只會又輪迴3年
點解李家超和盧寵茂唔加入幾個內地專家來做顧問來平衡下

引用:
原帖由 習大大飽點 於 2022-7-13 15:29 發表

你又知?
尖沙咀K11,你唔係未聽過呀

何伯梁尼 黃教主冇份?

根據專家所講,地球應該死咗一半人了

袁風水大師

抗疫磚家除了叫打針還是打針

搵印度神童做啦,比專家們準幾十倍
而且佢會睇「事實」去修正預言,唔會只叫口號

引用:
原帖由 4ichicken 於 2022-7-13 13:27 發表
比卡超又係暗黃
超哥有可能係,睇佢委任班黃絲磚家就知啦,佢手下盧局長就絕對係,佢重開放過前任女曱甴皇兼拒絕封城清零,激死班忠誠廢物!

市民唔需要理會佢地係藍係黃,做到野就係好特手好局長!

引用:
原帖由 wang8699 於 2022-7-13 15:38 發表
何伯梁尼 黃教主冇份?
上屆陳姑娘主理時,何伯娘也冇份,所以他上個月,趁陳姑娘冇了烏沙帽時嘲笑她護士出身。
今屆更加不會有份。伯娘在上屆政府搞的第一次全民自願核酸檢測,在媒體公開拒絕參與,擺明對著干,政府點會預佢有佢份。

救命! 又係呢幾個專家, 過去幾年俾佢哋老點咗咁耐仲未夠? 又話有幾百萬人染病又不斷sale打復仔..唱到科興好唔掂咁。 好心搵過另一班專家喇, 乜香港冇人材咩?!  

引用:
原帖由 湊熱鬧的人 於 2022-7-13 15:36 發表
這幾個所謂磚家, 過去3年的抗疫成績已證明他們無能力應對新冠疫情, 再搵他們提供意見, 只會又輪迴3年
點解李家超和盧寵茂唔加入幾個內地專家來做顧問來平衡下
幾條所謂磚家,三年來市民已知是廢柴。比卡超更加知他們是廢嗡大師,不能幇手不但只還潻煩添亂,比卡超只是揾他們做下花瓶。顧問顧問,只是顧下就不聞不問,不會被這些廢柴操控。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]