• 瀏覽: 14,770
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
+3
我唔知佢點解仲要搵呢班人9up,可能要安撫醫護界黃人,總之重要決策重用內地專家就得

DLS 又繼續一人一句9up呃like

垂直傳播鴨嘴獸

呢班專家都係信唔過...

有盧局長壓住場面,袁大炮應該唔敢亂講嘢,話晒係前同事

磚家曾經話 唔洗打第三針

附件

三針.JPG(92.44 KB)

引用:
原帖由 productdesigner 於 2022-7-13 12:36 發表
政府今日(13日)公布,擴大專家顧問團團隊,委任6位專家在公共衞生、傳染病學及臨床經驗等範疇向政府提供意見,加強科學為本、精準抗疫,以最低的社會成本達致最大的抗疫目標。6位專家包括許樹昌、孔繁毅、劉澤星、劉宇隆、梁卓偉和袁國勇。其中袁、許及梁3人屬再度委任,而孔繁毅、劉澤星及劉宇隆則為新任專家顧問。曾任專家顧問、香港大學公共衞生學院前院長福田敬二則於去年底離任港大後,到美國開展退休生活。
特首李家 ...
家超政府失敗的開始

最緊要仆街垃圾何栢良冇得做。
黃豆大種阿燦乞兒出黎同國內人奶鞋。

引用:
原帖由 productdesigner 於 2022-7-13 12:36 發表
政府今日(13日)公布,擴大專家顧問團團隊,委任6位專家在公共衞生、傳染病學及臨床經驗等範疇向政府提供意見,加強科學為本、精準抗疫,以最低的社會成本達致最大的抗疫目標。6位專家包括許樹昌、孔繁毅、劉澤星、劉宇隆、梁卓偉和袁國勇。其中袁、許及梁3人屬再度委任,而孔繁毅、劉澤星及劉宇隆則為新任專家顧問。曾任專家顧問、香港大學公共衞生學院前院長福田敬二則於去年底離任港大後,到美國開展退休生活。
特首李家 ...
香港的人才真是少得可憐

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2022-7-13 14:30 發表

家超政府失敗的開始
政府用乜嘢專家, 已經可以清楚反影政府採取乜嘢抗疫政策。

絕望!香港真的無人材?

醫藥業代言人

引用:
原帖由 習大大飽點 於 2022-7-13 12:40 發表
袁生除咗在評論「起源」是講錯野之外,
其他建議同估算都是很準確的。
肉眼評定換氣量不足

引用:
原帖由 港燦富豪 於 2022-7-13 13:01 發表

垂直式
繞流
煙囪效應
U型喉管
戴兩個口罩
。。。。
袁教授講真佢已經俾「河怕涼」中肯好多啦
佢提出嘅兩個口罩,我果輪都有聽,因為唔係家家戶戶有KF94 或N95….

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]