• 瀏覽: 7,025
  • 回覆: 36
+4
有黃絲「執包袱」移民英國,竟上網問人要唔要喺香港買定底褲過去。連佢哋啲「同路人」都冇眼睇,覺得佢根本唔適合喺外國生活囉.........

古人云︰「天下本無事,庸人自擾之。」

今日讀畢此新聞,深感果如古人所言。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202207/12/AP62cd0844e4b0adad9d4a67b5.html

弱智生存能力低

依條老黃一定係「人一黃,9就宿」,咁都要問?可能驚買唔到加細碼底褲😂😂😂

怕英國冇condom 買。

最多咪唔著底褲,最緊要呼吸自由嘅空氣呀

最近一個國際救援組織廣告,希望善長每日捐出四蚊,協助該會在尼泊爾教導女童整環保衛生巾,手足亦可仿照其法,網上呼籲善長捐底褲

逃保就有

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-7-12 16:06 發表
有黃絲「執包袱」移民英國,竟上網問人要唔要喺香港買定底褲過去。連佢哋啲「同路人」都冇眼睇,覺得佢根本唔適合喺外國生活囉.........

古人云︰「天下本無事,庸人自擾之 ...
大部分底褲都係中國製造,黃狗千其唔好著

著蘇格蘭裙,唔需要底褲

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2022-7-12 18:42 發表
最近一個國際救援組織廣告,希望善長每日捐出四蚊,協助該會在尼泊爾教導女童整環保衛生巾,手足亦可仿照其法,網上呼籲善長捐底褲
其實幾十年前,都無衛生巾尼樣嘢
個個女人都有幾塊布係用完洗,洗完再用

有冇襠布,頂住先啦

引用:
原帖由 沙填入臀門. 於 2022-7-12 18:14 發表
最多咪唔著底褲,最緊要呼吸自由嘅空氣呀
最緊要有民煮豉油呀!!

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-7-12 16:55 發表
弱智生存能力低
黃黑狗唔係無腦,就唔會迫自己走佬!!

FDNOL - Fake Demands Nonsense of Losers
FDNOL - 假訴求 廢柴嘅屁話

用英國底咪仲好, 真香港女見到是英國底, 立即流哂水, 真香港仔見到, 立即又羨慕,老蔡婆見到, 立即精神, 佢班1450軍仲好心到即場用愛發電, 完全又是一次重大勝利表現

如果英國冇底褲係佢著開嘅尺碼,咁衫、外褲、鞋、襪都應該冇啦,點解佢唔問𠹺有冇?

主題標籤 #移民
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]