• 瀏覽: 33,447
  • 回覆: 127
  • 追帖: 1
+6
俄烏戰爭爆發後,引發全球能源危機,能源價格高企。俄羅斯早前降低北溪一號天然氣供應量,指受年度夏季維修影響。加拿大上周六(9日)不顧烏克蘭反對,容許將維修北溪一號需要使用的渦輪機交還德國,以協助歐洲取得

烏克蘭反對?
明顯人哋俄國、德國、加拿大傾掂數啦。

你烏克蘭做好做棋子的覺悟吧!

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/3297567/

普京真利害,計到晒數

準備盧布付款啦

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2022-7-10 20:04 發表
普京真利害,計到晒數

準備盧布付款啦
一眾西方國家為取得資源向俄國政權不斷獻眉

司機演員又出來批評😀

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-7-10 20:11 發表
司機演員又出來批評😀
又要出動

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-7-10 19:59 發表
俄烏戰爭爆發後,引發全球能源危機,能源價格高企。俄羅斯早前降低北溪一號天然氣供應量,指受年度夏季維修影響。加拿大上周六(9日)不顧烏克蘭反對,容許將維修北溪一號需要使用的渦輪機交還德國,以協助歐洲取得

烏克蘭反對? ...
好現實的, 何況加拿大自己也非好穩陣

呢啲咪叫做妥協囉,死撐落去對大家都無益處,烏克蘭何時才學懂這門藝術,當你唔夠人強嘅時候,唯一可以做嘅就係盡量爭取,如果未能取得所需,有乜都好,袋住先啦

「鷹犬」雖對主子忠心不二,但當主子與敵人達成協議(講掂數)之時,鷹犬逃不過被烹煮命數。

斯基好似無退路, 佢依家一投降就可能俾人清算, 依家唯有死頂

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-7-10 20:32 發表
呢啲咪叫做妥協囉,死撐落去對大家都無益處,烏克蘭何時才學懂這門藝術,當你唔夠人強嘅時候,唯一可以做嘅就係盡量爭取,如果未能取得所需,有乜都好,袋住先啦
香港有班人就係唔識妥協…香港本來有得選特首但班人唔肯袋住先然後去一步步爭取……好囉佢哋連國安法都爭取咗返嚟

Canada無骨氣

俄羅斯好波

吓,美國隻狗這樣做主人點好

引用:
原帖由 christ201430 於 2022-7-10 21:01 發表
Canada無骨氣
冬天…寒風刺骨架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]