• 瀏覽: 4,217
  • 回覆: 21
+6
著名醫學期刊《刺針》新冠委員會的主席薩克斯(Jeffrey Sachs)近日聲稱,致命的新冠病毒並非來自大自然,而可能起

佢現在生命會唔會好危險?有三千幾單槍殺經驗 連個大嘅都攞嚟炫耀嘅國家?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220704/bkn-20220704020814040-0704_00992_001.html

科學家發現, 武漢病毒是 B 型, 美國澳洲病毒是 A 型.

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2022-7-10 11:34 發表

我信呢個新聞多啲
跟美狗自然信美狗主人

引用:
原帖由 跟我買8100 於 2022-7-10 11:34 發表

我信呢個新聞多啲
美國講邊有信服力啊。。講出哩都唔怕比人笑。刺針唔係美,亦唔係中。係一群人。

世衛專家組應去一次美國溯源

講真話好危險!

其實冇 link關於白紙黑字文章,單靠一段 yt錄影, 佢可以完全以自己嘅言行身份去講,但係絕對冇影響力。

引用:
原帖由 茶餘面后 於 2022-7-10 11:45 發表
科學家發現, 武漢病毒是 B 型, 美國澳洲病毒是 A 型.

附件

EVb94ABXgAA2zIu.jpg(75.81 KB)

引用:
原帖由 龜仙人 於 2022-7-10 13:00 發表

『US is suffering from an original variation』

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8204255/There-THREE-separate-types-coronavirus.html

雖然中國的流行是由在英國迅速傳播的早期突變驅動的,但美國正遭受原始變異的困擾

A 型與蝙蝠和穿山甲中發現的最接近,有兩個 亞群
    一個子集群與武漢有關,另一個在美國和澳大利亞很常見
    B型源於A型,已成為武漢最流行的
    C型是B型的“女兒”,通過新加坡傳播到歐洲  

由始到終都搵唔到證據係中國發出嚟
即好似當年老美話伊拉克有大殺傷力武器但搵到宜加一件都無
不過咁,啲黃人跟著弱智美國講野又難怪

政治係污糟嘅 唔係平民百姓玩
你老婆問你有冇去玩 你會認?

引用:

我信呢個新聞多啲
證據呢?過咗幾年都無證據,你咁都選擇去相信?

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2022-7-10 15:23 發表

證據呢?過咗幾年都無證據,你咁都選擇去相信?
老尾有証據都唔會認 佢一定冇去玩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]