• 瀏覽: 17,538
  • 回覆: 116
+15
大家睜大眼睛
罵張學友的既不是小粉紅 又不是 五毛
九成九 都是 恨國黨

恨國黨最愛 裝成 小粉紅 罵愛國藝人  愛國科學家   

引用:
原帖由 hlover96 於 2022-7-9 10:56 發表
大家睜大眼睛
罵張學友的既不是小粉紅 又不是 五毛
九成九 都是 恨國黨

恨國黨最愛 裝成 小粉紅 罵愛國藝人  愛國科學家   
都唔排有極端愛國既人會鬧,但係佔少數囉

但係反中做分化個d肯定佔最多,呢d係佢地既技倆

附件

7%38QOKQ$7]EI5ENJCVXR]5.png(76.69 KB)

單簡一句,香港加油一句可5可以講?

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2022-7-8 10:33 發表
加多句中國加油,香港加油咪無事囉
咁「代我問候習主席」有冇問題?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-7-8 10:09 發表

何志光係乜水??
一個全家住係外國享受,但又日日閙外國,鬧人漢奸的人

若真愛國,便不應用這是字眼。小孩嗎?

藝人不是人?看看糜蟈藝人??一樣被歧視,被邊沿

支持張學友為香港加油!

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2022-7-8 18:01 發表

好心你唔好又搬六十幾年前嘅嘢出嚟,高志森話英國地鐵唔好,張堅庭話18xx年英國己經有地鐵,中國人重坐緊牛拉車。中國高鐵己經行三百幾公里時速,英國重停留係二百年前😩繼續噏紅衞兵只表現出你嘅無知。比小小新意
根據你既邏輯唔好搬60 幾年前既嘢, 咁二戰仲耐咁你係咪又叫人唔好搬出嚟?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]