• 瀏覽: 2,610
  • 回覆: 8
本主題由 YanNessIsMe 於 2022-7-7 11:09 移動
歌手林二汶近日是非多多,因推出新歌《中華.頌》引起連番爭議,被樂迷指作風變質,甚至質疑她信奉邪教,繼而對其宗教起底。事情發酵多日,她昨日於社交網發長文回應,向其宗教師父、弟子及家人道歉,又強調當日是靠信仰走出人生傷痛,並認為自己只是「做好該做的事」。

之前豬肉威被人揭黑材料,到而家二汶又被爆料,大家有冇覺得好有可疑?

個班咩咩rror出道至今,已經見好多網軍推波助瀾,楷叔應該洗左唔少錢。到豬肉威出場,好明顯對班rror有威脅,加上建華嘅中資背景,冇幾耐就有黑材料被爆。到近日嘅二汶,佢做嘅野都唔係今日先做架啦,但佢係VTV嘅時候冇事喎,一到佢「轉會」,即刻被發酵。

呢班網軍都幾恐怖,「順我者生,逆我者亡。」原來就係個班「自以為義」嘅二百幻人口中嘅「民主」。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/疑借亡友過橋-林二汶被指偷食騙色-214500479.html



香港人係咁


引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2022-7-7 09:24 發表
香港人係咁
當日Elle從高處墮下時,我在宇宙第一大國龍平滑雪場避暑🥳



即係證明班曱甴當初唔係支持佢個人 係純粹政治行先


[隱藏]
2個都唔係好人, 彩虹人無個正常


有人話比你聽我要你上神台全港貼滿你座丁丁我請,我要做你不用證據全天後抹黑你


學大陸咁實名先有用


黃屍廢畜就係咁賤格,除咗好事仲有咩佢哋唔會做呀!


提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]