• 瀏覽: 6,632
  • 回覆: 44
0歲食環署外判清潔工人羅長清(羅伯),2019年11月13日在上水北區大會堂外被飛擲的磚頭擊斃,兩名青年劉子龍(18歲)及陳彥廷(17歲)被控誤殺及暴動等3罪,案件昨在高院續審。控方專家證人、精神科醫生黃以謙表示,次被告在警誡會面的表現從容不迫,沒有任何驚恐症發作的徵狀,輕微驚恐症發作的可能也不大。控辯雙方已傳召所有證人,案件周四續審。

奸邪妖魔暴動好生猛,奈何上到法庭就百病纏身。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202207/06/AP62c4ff89e4b0adad9d48be19.html

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-7-6 11:51 發表
0歲食環署外判清潔工人羅長清(羅伯),2019年11月13日在上水北區大會堂外被飛擲的磚頭擊斃,兩名青年劉子龍(18歲)及陳彥廷(17歲)被控誤殺及暴動等3罪,案件昨在高院續審。控方專家證人、精神科醫生黃以謙表示,次被告在警誡會面的表現從容不迫,沒有任何驚恐症發作的徵狀,輕微驚恐症發作的可能也不大。控辯雙方已傳召所有證人,案件周四續審。

講大話
罪加一等

DLLM,一被人告就幾百種病上身

佢地係有謊言症,佢地都係博一博心態,反正輸左都唔影響其他求情理由

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-7-6 11:51 發表

今次扮唔到精神病

驚恐症都出得
不如創作一個新嘅精神病,順便攞埋諾貝爾奬(如有相關項目)
咁咪黑暴黑醫win win雙贏囉

將呢個精神科醫生列入不可靠專家證人名單,開名,要求相關專業團體協會跟進處罰。

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-7-6 11:59 發表

今次扮唔到精神病
搏得到又可減刑

黃屍有經孔症既話就唔會玩火魔法咁勇仲週街捉人c鳥前藝人都遭央

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-7-6 11:59 發表

今次扮唔到精神病
精神科醫生上庭

驚恐症應該同精神科有關

一上庭就個個扮低能白癡精神病
哈哈,認真有腰骨

棺:驚恐症唔得,自閉症囉

我信佢有病喎!
不過唔係驚恐症。
係燥狂症,反社會人格呢類喎!
對社會及人類都充滿危險性。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2022-7-6 12:04 發表

搏得到又可減刑
假髮話呢個不可信,辨方再搵就得

希望判老終啦!
無差別殺人呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]