• 瀏覽: 4,919
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
警方於6月22日接獲報案,3名年齡介乎15至18歲女學生指她們於6月17日至6月22日期間,在沙田第一城站附近往返學校途中被一名中國籍男子非禮。

沙田警區刑事調查隊第五隊接手調查案件。人員經深入調查後鎖定疑犯身分,並聯同沙田分區特遣隊人員於昨日(4日)在沙田第一城站附近拘捕一名57歲男子,涉嫌「非禮」。該名被捕男子現正被扣留調查。

青春真可愛青春

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/10968786-3女學生往返學校途中遭非禮-57歲色狼沙田第一城落

一定要還押, 唔好俾隻色狼又出嚟害人.

學生妹又真係幾吸引既

引用:
原帖由 masatse009 於 2022-7-6 08:09 發表
學生妹又真係幾吸引既
有幾吸引?

好多數目字...............

曱甴廢老

6月17日至6月22日期間<<<
咁多日?痴線架。
女同學做得好呀, 報警拉佢啦,唔好啞忍。

引用:
原帖由 masatse009 於 2022-7-6 08:09 發表
學生妹又真係幾吸引既
呢啲年齡對馬沙兄你黎講好似老左啲 

又無講點樣「非禮」法? 係咪講粗口有性氣觀字眼

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-7-6 07:22 發表
警方於6月22日接獲報案,3名年齡介乎15至18歲女學生指她們於6月17日至6月22日期間,在沙田第一城站附近往返學校途中被一名中國籍男子非禮。

沙田警區刑事調查隊第五隊接手調查案件。人員經深入調查後鎖定疑犯身分,並聯同沙田分區特遣隊人員於昨日(4日)在沙田第一城站附近拘捕一名57歲男子,涉嫌「非禮」。該名被捕男子現正被扣留調查。
上實體課的重要性

引用:
原帖由 錢太多4 於 2022-7-6 09:05 發表
曱甴廢老
佢差少少就可以用2蚊飛入地鐵玩

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2022-7-6 09:09 發表
6月17日至6月22日期間<<<
咁多日?痴線架。
女同學做得好呀, 報警拉佢啦,唔好啞忍。
睇過一啲日本電影,其實啲學生妹根本好享受呢啲痴漢行為
搞佢幾日都唔會報警,但等你唔搞佢佢就報

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-7-6 09:26 發表

電影睇下好啦。

引用:
原帖由 害羞的すわわ 於 2022-7-6 09:26 發表

有番號嗎?

呢條友都食得禾米多㗎啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]