• 瀏覽: 4,467
  • 回覆: 34
美國俄亥俄州阿克倫市黑人男子沃克(Jayland Walker)上周一(6月27日)遭多名警員連開90多槍轟斃,觸發市內

槍擊後 緊接嘅係 最美麗風景線 加油老美。唔好比佢停

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20220705/bkn-20220705213526231-0705_00992_001.html

如果發生響香港 應該俾班黃屍狗畜用核彈炸到香港陸沉

外國所講既文主就係,你有你講,佢有佢射。

都未周圍放火 破壞黨鐵 掟氣油彈 射丫叉同弓箭就要頒緊急狀態令?

沒有最美麗,只有更美麗的風景線!

次次嘈一陣,之後好快被擺平,下次又殺過

引用:
原帖由 team123123 於 2022-7-5 22:01 發表
都未周圍放火 破壞黨鐵 掟氣油彈 射丫叉同弓箭就要頒緊急狀態令?
可見呢個華盛頓偽民主政權對人民既打壓真係好瘋狂

引用:
原帖由 白胡子 於 2022-7-5 21:58 發表
如果發生響香港 應該俾班黃屍狗畜用核彈炸到香港陸沉
主子發生警暴,打壓示威民眾,香港黃狗當睇唔到,一粒聲都唔敢出。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-7-5 22:06 發表

可見呢個華盛頓偽民主政權對人民既打壓真係好瘋狂
香討d仆街黃甴永遠當睇唔到

引用:
原帖由 team123123 於 2022-7-5 22:17 發表

香討d仆街黃甴永遠當睇唔到
睇到都會話政府係選出來 有人民受權喎

引用:
原帖由 9big 於 2022-7-5 21:49 發表
美國俄亥俄州阿克倫市黑人男子沃克(Jayland Walker)上周一(6月27日)遭多名警員連開90多槍轟斃,觸發市內

槍擊後 緊接嘅係 最美麗風景線 ...
其實成個後欄著哂火,條老頭扮望唔到仲要伸手去歐洲亞洲

引用:
原帖由 9big 於 2022-7-5 21:49 發表

槍擊後 緊接嘅係 最美麗風景線 ...
小貓幾隻嘈一陣
過一牌又一樣射死幾件黑鬼

美麗的風景線

老尾手足加油

人權L請解釋下咁和平點解需要緊急狀態?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]