• 瀏覽: 3,266
  • 回覆: 16
美國俄亥俄州阿克倫市一名非裔男子上周被警方在一次交通檢查中截查時,遭警員連開數十槍擊斃,警方周日公布片段,聲稱死者曾向警員開火,有理...

7個美警圍住嚟打, 中咗60槍!!
訓低繼續開多十幾槍

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2351742/即時-國際-美國俄州警員追捕非裔男子-朝其背後連開數十槍

喪屍 是要對付的
你哋識乜⋯知唔知有地底 蜥蜴人 僵屍 剋龍人等等

好正常,有咩問題
找死先去美國
大驚小怪

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-7-5 19:05 發表
喪屍 是要對付的
仲有曱甴人

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-7-5 19:05 發表
喪屍 是要對付的
我睇咁多喪屍片都未見過對住一隻喪屍射90槍囉,真係打喪屍遊戲仲要打大佬先會射咁多槍,係美國做黑人慘過做喪屍

美警咁樣對黑衣人>>??? HK手JOKE快D過去插花開壇拜.之後丟汽油彈

感覺到美警好 high! 

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2022-7-5 19:33 發表
感覺到美警好 high! 
根本係打到無彈先停

引用:
原帖由 antiapple 於 2022-7-5 18:59 發表
美國俄亥俄州阿克倫市一名非裔男子上周被警方在一次交通檢查中截查時,遭警員連開數十槍擊斃,警方周日公布片段,聲稱死者曾向警員開火,有理...

以為佢係影子人
打極都冇血出
仲唔係外星人

引用:
原帖由 antiapple 於 2022-7-5 19:36 發表

根本係打到無彈先停
律師話,有個警察打到無子彈,換子彈夾之後再打。

恭喜發財

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-7-5 19:40 發表

律師話,有個警察打到無子彈,換子彈夾之後再打。
嘩 屌丫

睇咗好多YouTube嘅評論,我覺得好多美國人唔信法治,唔信「所有人未被法庭定罪之前係無辜嘅」。佢哋認為,如果警察追你,你走,警察就可以判你死刑,即刻執行。

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-7-5 21:14 發表
睇咗好多YouTube嘅評論,我覺得好多美國人唔信法治,唔信「所有人未被法庭定罪之前係無辜嘅」。佢哋認為,如果警察追你,你走,警察就可以判你死刑,即刻執行。
係老美, 班差人持住有cam, 好鍾意釣魚執法. 引人自己認犯法. 好易就俾人拉去坐監. 除非係有錢佬.
之前睇片, 有個串一串法官, 就要坐3個月
香港係法庭叫狗官個班黃黑. 應該去感受下

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]