• 瀏覽: 64,735
  • 回覆: 412
+5
七國集團(G7)峰會上周完結後發表首腦聲明,當中包括表明會對俄羅斯石油設立價格上限。日本首相岸田文雄周日(5日)表示,G7成員國將設立機制,料限制俄油上限價格為現時的一半,禁止以高於上限價格採購俄原油

三哥話老俄賣俾佢都只係7折,豬7竟然開聲話要半價。

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/3292296?r=mcsdfb2

豬7以為自己是天神, 可以控制一切, 真係戇膠又低能... 俄羅斯普京話, 豬7窮L乞兒冇錢就過主, 唔好阻住地球轉...

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-7-5 04:20 發表
七國集團(G7)峰會上周完結後發表首腦聲明,當中包括表明會對俄羅斯石油設立價格上限。日本首相岸田文雄周日(5日)表示,G7成員國將設立機制,料限制俄油上限價格為現時的一半,禁止以高於上限價格採購俄原油

三哥話老俄賣 ...
聚衆打劫,西部牛仔,人'多蝦人少。

俄國應該話今年賺夠,明天開始減產一半。
豬7仲唔跪低?

講到咁就唔好買啦,你可以跪中東佬賣比你嫁。
就好似黑衣去俄羅斯餐廳食飯,然後就同人講要人地一元賣個餐飯比你食。如果冇呢個價你係咪唔食飯?

On 9 無極限,俄羅斯回覆: 乞兒死輪開。

引用:
原帖由 老實香港人 於 2022-7-5 04:47 發表
講到咁就唔好買啦,你可以跪中東佬賣比你嫁。
就好似黑衣去俄羅斯餐廳食飯,然後就同人講要人地一元賣個餐飯比你食。如果冇呢個價你係咪唔食飯?
明顯豬7仲需要俄國既石油,否則好似當年禁伊朗咁話禁就禁啦。半價?好惡啊!小心激嬲普京大帝。

先不論俄羅斯會唔會半價賣油。就算俄羅斯賣,最嬲會係中東所有國家囉。佢地要點定價?其實睇返成件事,似係G7比緊壓力中東班油王多。

引用:

三哥話老俄賣 ...
豬7峰會

引用:

三哥話老俄賣 ...
原來真係豬柒🤣🤣🤣🤣

送俾送仲好,你話事呀,可以唔買,

如果自己可以話事,股票半價賣俾我發達了

果然姓岸的

咁都得?
邊啲係G7嘅店?
入去買嘢,客人話半價出售就半價出售
G7都痴L線
未識分莊閒

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-7-5 04:25 發表
豬7以為自己是天神, 可以控制一切, 真係戇膠又低能... 俄羅斯普京話, 豬7窮L乞兒冇錢就過主, 唔好阻住地球轉...
佢地以為自己係戰勝國
唔係搶(因為現實非戰勝國)肯俾半價算係咁喎
成班隊草隊懵咗

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]