• 瀏覽: 68,001
  • 回覆: 870
  • 追帖: 1
+23
著名醫學期刊《刺針》新冠委員會的主席薩克斯(Jeffrey Sachs)近日聲稱,致命的新冠病毒並非來自大自然,而可能起

可惜世衛唔夠膽查老尾,老尾真係地球毒瘤。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0704_00992_001.html

真相!

引用:
原帖由 美斯之王 於 2022-7-4 11:11 發表
著名醫學期刊《刺針》新冠委員會的主席薩克斯(Jeffrey Sachs)近日聲稱,致命的新冠病毒並非來自大自然,而可能起

可惜世衛唔夠膽查老尾, ...
係囉!

係美國洩漏,但美國唔爆!
(甚麼白肺病一年得果2千個案,計埋流感,一年都係大約6萬宗,
香港爆果陣,一日都唔止啦!)

淨係去到武漢先爆!

重要係一個月內爆到想掩飾都掩飾唔到(乜醫生畀人由造謠生事到變英雄)…….

武漢人的身體……一定有過人之處。

請這學者小心交通意外和打劫
由其是在美國國土更加要小心

老尾......bull shit

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-7-4 11:22 發表

係囉!

(甚麼白肺病一年得果2千個案,計埋流感,一年都係大約6萬宗,

淨係去到武漢先爆!

重要係一個月內爆到想掩飾都掩飾唔到(乜醫生畀人由造謠生事到變英雄)…….

美國疾病控制和預防中心報告說,自2019年7月開始,已有2807人感染“電子煙肺炎”,死亡68例。高燒、乾咳、呼吸困難、全身無力、磨玻璃狀“白肺”影像——醫生對病人的描述與新冠肺炎症狀幾無差別,且致病原因未知。但2020年2月份新冠肺炎開始流行后,疾控中心就停止了對“電子煙肺炎”相關數據的統計。

原來實情係咁既,唔怪得只有二千幾

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-7-4 12:11 發表

美國疾病控制和預防中心報告說,自2019年7月開始,已有2807人感染“電子煙肺炎”,死亡68例。高燒、乾咳、呼吸困難、全身無力、磨玻璃狀“白肺”影像——醫生對病人的描述與新冠肺炎症狀幾無差別,且致病原因未知。但2020年2月份新冠肺炎開始流行后,疾控中心就停止了對“電子煙肺炎”相關數據的統計。

原來實情係咁既,唔怪得只有二千幾
係咪!
真係全年得2千單,唔係重要病情,
唔需要通報。

正如大陸都唔會通報每年有幾多人肺癌死。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-7-4 12:16 發表

係咪!
真係全年得2千單,唔係重要病情,
唔需要通報。

正如大陸都唔會通報每年有幾多人肺癌死。
唔統計、唔檢測、唔報導就算於無,不愧為西人

唔怪得只有二千幾宗,原來實情係咁既

# 中國惡性腫瘤發病及死亡第一位的是肺癌,每年約59.1萬人死于肺癌。 << 呢啲資料有上網,極透明

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-7-4 12:18 發表

唔統計、唔檢測、唔報導就算於無,不愧為西人 

唔怪得只有二千幾宗,原來實情係咁既 
其實武漢一個月之後已經爆到想掩飾都掩飾唔到,
我真係唔知1年2000宗的白肺病,會同COVID-19 扯上關係。

而且,人哋對白肺病一直有跟進。
同COVID-19無關,
既然同COVID-19無關,人哋一年有幾多單又與君何干。

https://www.cleveland.com/healthfit/2022/06/vaping-related-lung-damage-can-cause-long-term-health-problems-warning-issued-on-baby-rockers-health-roundup-for-june-21-2022.html?outputType=amp

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-7-4 12:31 發表

其實武漢一個月之後已經爆到想掩飾都掩飾唔到,
我真係唔知1年2000宗的白肺病,會同COVID-19 扯上關係。

而且,人哋對白肺病一直有跟進。
同COVID-19無關,
既然同COVID-19無關,人哋一年有幾多單又與君何干。

https://www.cleveland.com/healthfit/2022/06/vaping-related-lung-damage-can-cause-long-term-health-problems-warning-issued-on-baby-rockers-health-roundup-for-june-21-2022.html?outputType=amp
美國疾病控制和預防中心報告說,自2019年7月開始,已有2807人感染電子煙肺炎”,死亡68例。高燒、乾咳、呼吸困難、全身無力、磨玻璃狀“白肺”影像——醫生對病人的描述與新冠肺炎症狀幾無差別,且致病原因未知。但2020年2月份新冠肺炎開始流行后,疾控中心就停止了對“電子煙肺炎”相關數據的統計。

2019年7月開始統計已經二千幾人,但到2020年2日就無再統計,點樣一年二千幾人啊

短短時間已經二千幾,真係同 covid 好 match,原來實情係咁既,難怪針刺會有此結論

真相大白

咪係囉,加個"或"字就好似唔多使負責咁.Anyway,有非支打都打住先啦

引用:
原帖由 美斯之王 於 2022-7-4 11:11 發表

可惜世衛唔夠膽查老尾, ...
好快被消失

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2022-7-4 11:22 發表

係囉!

淨係去到武漢先爆!

面對唔到

咁又點?
老尾擺明無賴,唔承認,唔畀查,仲屈落中國度,不過勝在馬仔多,掌控話語權,根本無國家敢承認真相。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]