• 瀏覽: 30,409
  • 回覆: 211
+7
算啦,20個警察,每人開3槍,都唔算好多。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-7-4 08:34 發表
美國一名身上無武器的黑人遭警員開槍擊斃,警方公開事發時的影片。

影片可見八名警員,跑向25歲黑人沃克的汽車。沃克棄車逃走,忽然轉頭面向警員,警員以為他手持武器,開槍將他擊斃。

25歲的沃克當場死亡,手上並無武器,警方事後在他的車上找到一支槍。傳媒報道指沃克身中60多槍。

事發於上月27日俄亥俄州東北部阿克倫市,當時沃克衝過警方路障,拒絕就輕微交通違法事件停車接受調查。

市長指,影片令人震驚 ...
點解到現在,香港的黑暴黃畜及妓者都冇出聲譴責?🤔

香港曱甴話警察應該被手無寸鐵市民打,美國警察真民主,可以向手無寸鐵嘅市民開槍!

好囉。d黑鬼又可找藉口暴動搶野。

黑鬼就唔好報出來啦,等白人被殺先報導好啲

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-7-4 08:34 發表
美國一名身上無武器的黑人遭警員開槍擊斃,警方公開事發時的影片。

影片可見八名警員,跑向25歲黑人沃克的汽車。沃克棄車逃走,忽然轉頭面向警員,警員以為他手持武器,開槍將他擊斃。

25歲的沃克當場死亡,手上並無武器,警方事後在他的車上找到一支槍。傳媒報道指沃克身中60多槍。

事發於上月27日俄亥俄州東北部阿克倫市,當時沃克衝過警方路障,拒絕就輕微交通違法事件停車接受調查。

唐山未有人查呀

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-7-4 08:42 發表
當喪屍咁射,射完又射
打到變蜜蜂竇

引用:

身中60多槍,美國軍火商又發財了。

引用:
原帖由 丫巴癲 於 2022-7-4 11:17 發表

唐山未有人查呀
拉左幾個人啦

定係美國唔比講?只準講中國?

無撥開你枝槍都中90槍

引用:
原帖由 suzume 於 2022-7-4 11:20 發表

拉左幾個人啦

定係美國唔比講?只準講中國?
講黎做咩你住美國你自由賓放喇

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-7-4 10:20 發表
有沒有持武器都看不到,奇怪!
法院批准持槍,有理由相信有大傷力武器,唔使睇到。

引用:
原帖由 丫巴癲 於 2022-7-4 11:17 發表

唐山未有人查呀
hk 火燒正常市民咁泯滅人性既凶徒都未拉到

引用:

原來美國先係有警暴, D走去美國既黃屍真係要小心啦.
隨時俾美國警察打死.

引用:
原帖由 來如雷霆收震怒 於 2022-7-4 11:25 發表

hk 火燒正常市民咁泯滅人性既凶徒都未拉到
咁就知道係咩人做啦連屋企整炸蛋都話拉到,但支真槍又拉唔到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]