• 瀏覽: 18,377
  • 回覆: 113
  • 追帖: 1
+3
是著名期刊《刺針》(The Lancet)新冠委員會的主席薩克斯(Jeffrey Sachs)聲稱導致新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)的新冠病毒(SARS-CoV-2)並非來

全世界得美國有能力製造出咁勁既病毒,一早知係佢做

而家終於真相大白,全世界一齊向佢索償

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/788315/刺針-新冠委員會主席聲稱新冠病毒可能源於美國生物實驗室

稱就稱啦,「聲稱」即係你都唔係好認同/唔係好sure。報道帶晒立場。

等睇黃撚連登撚話佢收左錢

科學家早就講咗新冠係美國肺炎啦!!!

班黃磚家被摑面囉

次針可能將會被濫殺者無人機誤炸  

洩露國家機密洩露國家機密

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-7-3 23:02 發表
是著名期刊《刺針》(The Lancet)新冠委員會的主席薩克斯(Jeffrey Sachs)聲稱導致新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)的新冠病毒(SARS-CoV-2)並非來

改個名叫電子煙肺炎,就過到骨,乜都唔check。

美國川雞播肺炎,
美國拜釘播猴豆。
兩大腫桶鬥爭功

火鍋大王已早早公告真相, 但係一班美國美9係度顛倒黑白, 又話武肺又話食野味

根就就係美國肺炎, 德特里克堡病毒,撒克遜殺人計劃攪出黎的

引用:
原帖由 longgun67 於 3-7-2022 23:11 發表
等睇黃撚連登撚話佢收左錢
冇收錢,係警察假扮

唔係可能,根本就係。。。🙉

引用:
原帖由 royrac2 於 2022-7-3 23:10 發表
稱就稱啦,「聲稱」即係你都唔係好認同/唔係好sure。報道帶晒立場。
聲稱都係香港記釋返中文時用啫,唔通個美國人用中文發表咩

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-9-18 08:09 發表
唔係可能,根本就係。。。🙉

大陸對新冠特別嚴陣以待,應該係一朝被蛇咬十年怕草繩心態。老美借武漢軍運會,帶新冠肺炎病毒去大陸播毒,發動病毒戰,所以大陸以應戰心態對新冠病毒,外國唔會明。美國想玩賊喊捉賊,可惜RNA科學冇得呃,美國肺炎A型係武漢B型始祖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]