• 瀏覽: 406,668
  • 回覆: 5
  • 追帖: 8
+36
本主題由 YanNessIsMe 於 2023-6-3 23:19 關閉
引用:
原帖由 上環 於 2022-7-4 12:19 發表
最後一日都要失禮人

林鄭搶前為習近平介紹官員遭隨行人員勸阻 被批於禮不合

中共中央總書記、國家主席、中央軍委主席習近平6月30日及7月1日一連兩日訪問香港,習近平6月30日下午在香港會議展覽中心會見時任行政長官林鄭月娥。隨後習近平在林鄭月娥陪同下會見行政、立法及司法機構負責人,出席者包括終審法院首席法官、立法會主席、行政會議非官守議員及第五屆特區政府主要官員和全體常任秘書長。

...
咁正常應該點做?篇文章又沒講正確做法。

引用:
原帖由 上環 於 2022-7-25 17:05 發表

完全唔明呢班所謂家屬想點撚樣?佢地唔係諗住死左個家人係地鐵廁所

就諗住屈地鐵賠錢比佢地下哇?好信唔信信白鴿黨,又比白鴿黨羅左做政治操作
...
不過港鐵職員都有問題,只係拍廁門,見沒人應就走人,沒嘗試開門入去睇睇。

神棍大師出左關,出現係kallan 個討論區中。

引用:
原帖由 上環 於 2023-2-16 11:26 發表

岩岩去睇完,都冇野講,只係見到一眾花生友或信徒回貼,很好,立場分明。

話時話,大家有冇覺得巧合,隻馬一話唔玩,轉頭大C又話出関,你話佢二人有冇関係我唔知啦,不過係咪咁喬呢,自己用下腦諗諗,IQ題😂😂

冇計啦,呢度賬戶任開的,誰是誰,天知曉。
今次輪到隔離樓馬先生出關,佢2月22號係隔離樓出左關啦,可能真係似樓主所講,大師和馬先生根本就係一個人扮演的。😂

引用:
原帖由 eman666 於 2023-2-17 15:37 發表

我冇吹水嫁!

睇下呢位所謂大C,在2014年在鄉討向支持佔中的黃C版友破X化X請教紫微斗數的情況

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=2&tid=24231180&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
如轉發去隔離樓,吾知佢地啲信徒會點唸呢😂

引用:
原帖由 eman666 於 2023-2-23 09:20 發表

C兄可幫手轉發。
因我已比🐴💩拖黑
轉過去又會引發罵戰,係到討論就可以。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]